Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sapanca Belediye’si Emit Fuar’ına Katılıyor

Sapanca Belediyesi, Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılıyor.

İLÇELER
Sapanca Belediye’si Emit Fuar’ına Katılıyor

Sapanca Belediyesi,  her yıl binlerce turizm ve seyahat şirketlerini buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat(EMITT) Fuarı’nda yerini almak için tüm çalışmalarını tamamladı.  Dünyanın en büyük turizm fuarından biri olan EMITT,  binlerce katılımcıyı İstanbul TÜYAP Fuarı’nda ağırlıyor. EMITT Turizm Fuarı, Türkiye’de yıllarca turizmde pek çok şehrin tanıtılmasında rol oynuyor. 8 Şubat tarihinde başlayacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılacaklarını bildiren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Türkiye’nin en turistik değerlerinden biri olan Sapanca’yı en güzel şekilde tanıtacaklarını belirtti.

İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz

Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından birine katılacaklarını bildiren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Tüm dünyadan önemli turizm temsilcilerini buluşturan 2023 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat(EMITT) Fuarı’na katılacak olmak bizleri çok mutlu ediyor. Ekip arkadaşlarımız fuar için tüm hazırlıklarımızı tamamladı. 26. EMITT Fuarı’nda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek ve tanınırlığını artırmak maksadıyla yerimizi alacağız. Dünyanın farklı bölgelerinden fuara katılım sağlayan herkese Marmara’nın incisiolan Sapanca’mızın güzelliklerimizi tanıtma fırsatı bulacağız. İlçemizin adının markalaşması ve turizmde daha da tanılan bir yer olarak dünya da tercih edilen mekânların başında yer alması için gayret göstereceğiz. EMITT fuarının ilçemizin tanıtımına, turizm sektörünün gelişmesine, ön plana çıkmasına fayda sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Başkan Özen’in, 9 Şubat 2023 Perşembe günü Sektörün Yükselen Güçleri Panelinde “Eko-Agro-Gastro Turizm” eco, agro ve lüks turizm konularıyla ilgili konuşmacı olarak katılacağı aktarıldı. 08-11 Şubat tarihlerinde 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Truizm ve Seyahat Fuarı İstanbul- Tüyap ve Kongre Merkezi salon 3, stand 3541 gelenler Sapanca Belediyes’nin standını ziyaret edebilecekler.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 5 =