Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Şampiyon Tatankalar

Ünilig Futbol 1.Lig'te şampiyon oldular

SPOR
Şampiyon Tatankalar

Ünilig Futbol 1.Lig'te şampiyon oldular

Ünilig Korumalı Futbol 1.Lig'te şampiyon Sakarya Üniversitesi Tatankalar oldu.

Ünilig Korumalı Futbol 1.Lig'te şampiyon Sakarya Üniversitesi Tatankalar oldu. Final maçında Başkent Knights ile karşı karşıya gelen Tatankalar mücadeleyi 48-20'lik skorla kazanmayı başardı.

İlk yarıyı 34-0'la geçen Sakarya ekibi ikinci yarıda da iyi bir oyun ortaya koydu ve karşılaşmadan altın madalya ile ayrıldı. Maç sonunda açıklama yapan Sakarya Üniversitesi'nin koçu Yrd. Doc. Dr. Cenk

Yavuz şu şekilde konuştu:

"Namağlup olarak güzel bir sezon geçirdik. Sezon başında bu rotayı kendimizi çizmiştik, hedefimiz her zaman şampiyonluktu. En başından beri yerimizin birinci lig olmadığını düşünüyorduk, bizim yerimiz süper ligdi. Çok çalışkan ve kaliteli oyunculara sahibim. Bu seneki çalışmalarımızın üzerine yılların birikimini koyarak Başkent, Ankara, Isparta gibi bir çok iyi ve güçlü takımı geride bırakarak şampiyonluğa ulaştık. Takımımla gurur duyuyorum. Bu Şampiyonluğu Sakarya'mızın güzel halkına, üniversitemize ve çalışırken yanlarına çok gidemediğimiz. yeterince ilgi gösteremediğimiz güzel ailelerimize armağan ediyoruz. Umarım bu burada kalmayacak, amacımız süper lig'de kalıcı olmak ve şampiyonluğa oynamak."

1.Lig'te Ödüller Sahiplerini buldu. Sakarya Üniversitesi Şampiyon, Başkent Üniversitesi 2. Süleyman Demirel Üniversitesi ise sezonu üçüncü tamamladı.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 1 =