Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Şampiyon Sporcumuz Yurda Döndü

Güney Kıbrıs (Larnaca)'da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yusuf Eren Temizel yurda döndü.

SPOR
Şampiyon Sporcumuz Yurda Döndü

3-5 Şubat 2023 tarihlerinde Güney Kıbrıs (Larnaca)'da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yusuf Eren Temizel, Avrupa İkincisi olmuştu.

Temizel, 8 Şubat gecesi saat: 02.30'da Türkiye’ye döndü. Yusuf Eren Temizel'i ailesi, antrenörleri ve takım arkadaşları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında karşıladı.

Hiçbir başarı asla tesadüf değildir.

Antrenörleri yaptığı açıklamada, "Hendek’in gururu oldu. Mutluyuz Yusuf Eren’in yapmış olduğu başarı bizleri mutlu etti. Dünya Şampiyonluğunun ardından Avrupa İkincisi olarak kürsüde yerini almıştır. Zorlu ve yoğun  bir süreçte bu başarılara imza attı. Çok emek verdi sonunda hakettiği yerlere geldi. Sporcularımız için çok güzel bir örnek olduğunu düşünüyoruz. Yusuf Eren Temizel için, inanıyoruz ki; daha iyi başarılara imza atacak.

Ayrıca; Bizlere her zaman destek olan Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na da çok teşekkür ederiz." dediler.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 4 =