Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakaryalı Bakkallardan Deprem Bölgesine Yardım

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, depremden etkilenen illere gönderilmek üzere yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

GÜNCEL
Sakaryalı Bakkallardan Deprem Bölgesine Yardım

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Ahmet Akdardağan, son yaşanan deprem felaketinden etkilenen illere gönderilmek üzere yapılacak yardımlar konusunda yönetimiyle bir araya gelerek yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. Yardımları bölgeye ulaştıracaklarını belirten Başkan Akdardağan, “Depremin acısını en iyi bilen şehrin esnafları olarak depremi yaşayan kardeşlerimizin yanında olacağız. Deprem hepimizin yüreğini yaktı. Dualarımızın yanı sıra, yaşanan acıları gönülden paylaşıyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” Dedi. 
 
Akdardağan, “Deprem bölgesindeki esnaf odalarımız ile irtibata geçerek, ulaştırılacak yardımlar konusunda bilgi aldık. İhtiyaçlar konusunda yönetimimizle hızlıca istişare yaparak yardım kampanyamızı başlattık. Ferdi ve nakdi olarak yardım eden esnaflarımızın yanı sıra, gıda ve diğer malzemeler konusunda desteğini esirgemeyen esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Hazırladığımız bir tır dolusu yardımlarımızı büyükşehir belediyesi koordinesinde en kısa sürede ve ivedilikle bölgeye ulaştıracağız. Ayrıca yardımları artarak devam edecek. Allah ülkemize bu tür acıları bir daha yaşatmasın. Devlet millet el ele yaraları sararak, kötü günleri birlikte geride bırakacağız.” Dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 1 =