Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakarya’yı havadan fotoğrafladılar

GÜNCEL
Sakarya’yı havadan fotoğrafladılar

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenmiş olan kataloğuna yeni fotoğraflar Türk Hava Kurumu’nun da desteğiyle eklenmeye devam ediyor.
 

TANITIM YAPILACAK
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan THK Sakarya Şube Müdürü Melek Dayanç “Türk Hava Kurumu Paramotor Pilotu Orhan Özgülbaş’ın gerçekleştirmiş olduğu havadan fotoğraf çekimi; Sakarya İlimizin Türkiye ve Dünya’ya tanıtılması açısından büyük önem arzetmektedir. Yapılan çekimler Türk Hava Kurumu Adapazarı Şubesi desteğiyle gerçekleştirilmiş olup Acarlar Longozu, Akgöl, Sakarya Merkezi, Sapanca-Kırkpınar, Karasu, Maden Deresi, Poyrazlar, Taraklı, Taşkısığı Gölü fotoğraflanan yerler olarak sıralanabilir” dedi.
 

“GURUR VERİCİ”
Başkan Dayanç şöyle konuştu: Kısacası Sakarya İlinin T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı kataloğunda yer alması ve Sakarya İli olarak ilk kez detaylı fotoğraf çekimlerinin yapılması ilimizin tanıtılması açısından oldukça değerlidir. Gökyüzünden Türkiye Manzaraları konulu böyle güzel bir tanıtım kataloğunun hazırlanmasında, havacılığın her alanında önemli bir yere sahip olan THK nun böyle bir faaliyette bulunması gurur vericidir.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 9 =