Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Sakarya Yerel Kültür Derneği’ne Belediye Başkanı Aday Adaylarının Ziyaretleri Devam Ediyor

Yerel seçimlerde ilçelerine belediye başkanı olarak hizmet etmek isteyen aday adaylarının yoğun ilgi gösterdiği Sakarya Yerel Kültür Derneğine ikinci ziyareti eğitimci kökenli Yusuf Türkhan gerçekleştirdi.

SİYASET
Sakarya Yerel Kültür Derneği’ne Belediye Başkanı Aday Adaylarının Ziyaretleri Devam Ediyor

Erenler Belediyesi Başkan aday adaylarından TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Yusuf Türkhan Sakarya Yerel Kültür Derneğini ziyaret etti.

Milli Eğitim camiasında uzun yıllar öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptıktan sonra 2009 yılında Sakarya Büyükşehir Belediyesine geçen Yusuf Türkhan sırasıyla Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, İSKİ Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlıkları, TCDD İşletmelerinde Genel Müdür Danışmanlığı ve son olarak İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Yönetim alanında önemli bir tecrübeye sahip olan Erenler Belediye Başkan aday adayı Yusuf Türkhan’ı ziyaretinde Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkan İbrahim Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri misafir etti.

AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Yusuf Türkhan ziyaretinde Erenler ilçesine yapacağı projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Doğup büyüdüğü Erenler’e hizmet etmek istediğini söyledi.

Yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylarının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, dernek üyesi olan Yusuf Türkhan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 7 =