Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

“Sakarya bölgenin yıldızı parlayan şehirlerinden olacak”

Yerel seçim çalışmalarını Karasu’da sürdüren Başkan Adayı Alemdar, İncilli Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Burada pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, “Kalkınmayı yerelden başlatan bir anlayıştan geliyoruz. Şehrimizin ve ilçemizin hangi sorunu varsa ilk olarak bunları gündemimize alacağız. 31 Mart sonrası eser ve hizmet siyasetiyle Sakarya bölgenin parlayan yıldızı olacak” dedi.

SİYASET
“Sakarya bölgenin yıldızı parlayan şehirlerinden olacak”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Karasu’da sürdürdüğü programlarında, semt pazarı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İncilli Mahallesi’nde bulunan semt pazarını ziyaret eden Alemdar, esnafın görüş ve önerilerine kulak verdi. 
Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Alemdar’a, Milletvekili Lütfi Bayraktar, Karasu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İshak Sarı, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, MHP İlçe Başkanı Hamza Uğur ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necmettin Erbakan Civelek eşlik etti.
AK Nokta’dan Yusuf Alemdar’a coşkulu karşılama
Semt pazarı ziyaretinde ilçe teşkilatı tarafından kurulan AK noktayı ziyaret eden Alemdar, partililerle bir araya geldi. Yoğun bir coşkunun olduğu ziyarette Başkan Adayı Alemdar, teşkilat mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Şehrimizin tamamında hizmete talibiz
Kalkınmanın yerelden başladığını ifade eden Alemdar, “Bu kardeşiniz uzun yıllardır Sakarya’da siyaset yapıyor ve hizmet üretmeye gayret ediyor. 3 dönem boyunca Serdivan için çalıştık. Şimdi ise şehrimizin tamamında hizmete talibiz. Bizler kalkınmayı yerelden başlatan bir anlayıştan geliyoruz. Bu noktada şehrimizin ve ilçemizin altyapıdan ulaşıma kadar hangi sorunu varsa ilk olarak bunları gündemimize alacağız. 31 Mart sonrası eser ve hizmet siyasetiyle Sakarya bölgenin parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.
Milletimizin talebi başımızın üstündedir 
Milletin ferasetine güvendiklerini aktaran Alemdar, “İnşallah yeni dönemde aramızdaki kardeşlik köprülerini daha sağlam bir hale getireceğiz. Sizlerle sık sık bir araya gelerek bölgemizde örnek olacak bir birliktelik duygusu geliştireceğiz. Çünkü bizler birlik olduğumuz sürece güçlüyüz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sıklıkla ifade ettiği gibi bu vatanın sahibi Aziz milletimizdir. Milletimiz bizden hangi talepte bulunursa biz o talebi başımızın üstünde tutarız” şeklinde konuştu. 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 1 =