Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Saadet Sakarya: Hayat pahalılığı ile sömürülüyoruz!

Divan toplantısı hafta sonu İl binasında gerçekleştirildi.

SİYASET
Saadet Sakarya: Hayat pahalılığı ile sömürülüyoruz!

Divan toplantısı hafta sonu İl binasında gerçekleştirildi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın Mayıs ayı divan toplantısı hafta sonu İl binasında gerçekleştirildi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın Mayıs ayı il divan toplantısı hafta sonu İl binasında gerçekleştirildi. Partililerin ilgi gösterdiği toplantıda İl Başkanı Hasan Zengin iç ve dış siyasi gelişmelerle alakalı değerlendirmelerde bulundu. Saadet Partili İl Başkanı Zengin toplantının açılış konuşmasında gündeme değinerek şu açıklamalarda bulundu;  

 

“20 yıllık AKP iktidarının kötü yönetimi yüzünden ülke ve millet olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hayat pahalılığıyla sömürülüyoruz, adaletsizliklerle eziliyoruz. Eğer bir devlette adalet mekanizması hak ve hukuka uygun ve herkese eşit şekilde çalışırsa, o devlette adalet olur, herkes kendini güvende görür huzurlu ve mutlu yaşar. Ama bugün bunu söylemek maalesef mümkün değildir. Türkiye'nin her köşesinde başta yargı olmak üzere hemen hemen her kurumda adaletsizliklerle ilgili şikayetleri duymak mümkün. Maalesef bugün, adalet mekanizması, iktidar tarafından, tüm kurumlarıyla, muhalif sesleri susturmak için bir sopa gibi kullanılmakta, birçok kararda yargı kurumları siyasi kararların odağı haline getirilmiştir.” dedi.  

 

 

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin, ekonomi ile alakalı şu ifadelere yer verdi; 

 

 

“Türkiye’nin sorunları bitmiyor. Adaletsizlikten sonra hayat pahalılığı ve artan enflasyondur, yağmur gibi yağan zamlardır, israf ve yolsuzluktur, bitirilen tarım ve yok edilen hayvancılıktır, Yapılan yanlış yatırımlar ve yürütülen yanlış politikalardır, işsizlik oranlarının yüzde 11,5’a çıkarak alarm vermesidir, taşıt, konut ve kira fiyatlarındaki astronomik artışlardır. Tek çare milli üretime geçmektir. Bu da ancak Saadet Partisi’nin iktidara gelmesiyle olur. Bizim görevimiz teşkilat mensupları olarak, halka ve araziye ineceğiz, Saadet Partisi’nden geldik diyerek anlatacağız.” şeklinde konuştu. 

 

Saadet Partisi İlçe Başkanları ve birim başkanları da Mayıs ayı faaliyet raporlarını yazılı ve sözlü olarak takdim etti.  

 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 5 =