Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Saadet Partisi adayı Ayhan ziyaretlerine başladı

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, adaylık açıklaması sonrası ziyaretlerine başladı. Şehrin önde gelen isimlerinden Cevat Karadağ’ı ziyaret eden Ayhan, kendisine verilen destek için teşekkür etti.

SİYASET
Saadet Partisi adayı Ayhan ziyaretlerine başladı

BÜYÜK DESTEK
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi’nden aday olan Ömer Abdullah Ayhan, adaylık açıklaması sonrasında ziyaretlerine başladı. Saadet Partisi İl Başkanlığı’ndaki tanıtım toplantısı sonrasında parti rozetini çıkartarak Türk Bayrağı rozeti takan ve toplumun tamamı için Belediye Başkanlığı yapacağını vurgulayan Ömer Abdullah Ayhan, Sakarya’nın önde gelen isimlerinden olan Cevat Karadağ Hoca’yı Sapanca’da ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Karadağ’ın kendisine verdiği destek için teşekkür eden Ömer Abdullah Ayhan, Sakarya’nın tamamına hizmet götüreceğinin sözünü verdi.

TAZİYELERİNİ SUNDU
Sapanca’daki ziyaretin ardından Sakarya’nın tanınmış iş insanlarından Muzaffer Avcı’nın kız kardeşi Seniha Avcı’nın cenazesine katılan Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, Avcı ailesine taziyelerini sundu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 2 =