Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler

Talha & Sümeyye Çifti Mutluluğa “Evet” Dedi

GÜNCEL
Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler

AK Parti Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı Talha İbil, Sümeyye Konyalı ile dünya evine girdi.

MedyaRota Genel Yayın Yönetmeni Ersin İbil’in oğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı Talha İbil, Erenler’in köklü esnaflarından Şemsettin Konyalı’nın kızı Sümeyye Konyalı gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce kıyarken nikah şahitliğini Vali Özdemir Çakacak, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, AK Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanı Arif Alperen Akkaya, Ahmet Ferhat İbil ve Mübeccel Çetin yaptı.

Dünya Evine Girdiler

Şubat ayında gerçekleşen nişan töreni ile mutluluğa ilk adımı atan Talha & Sümeyye İbil çifti, Reisoğlu Tesislerinde gerçekleşen görkemli törenle hayatlarını birleştirdi. Düzenlenen törene aile bireyleri ve nikah şahitlerinin yanı sıra iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda davetli katılarak çiftin mutluluğunu paylaşırken diğer yandan çeşitli nedenlerle katılamayan çok sayıda isim de gönderdikleri çiçek ve telgraflarla çifti ve aileleri kutladı. 

Mutluluğumuzu Paylaşan Herkese Teşekkür Ederiz

Düğün töreninde çiftin mutluluğunu paylaşan tüm davetlilere teşekkür eden damadın babası Ersin İbil, “Talha ve Sümeyye evladımız rüya gibi bir düğün ile hayatlarının bundan sonrasında bir aile tesis etmek adına evet dedi. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak cemiyetimize iştirak eden, çeşitli platformlar aracılığı ile evlatlarımızı kutlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 7 =