Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Rektör Al, Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Rektör Hamza Al, Diş Hekimliği Fakültesinden sonra Tıp Fakültesini ziyaret etti.

GÜNCEL
Rektör Al, Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Tıp Fakültesini ziyaret eden Rektör Al, Akademik Kurul Toplantısına da katıldı. Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Altınsoy ve Tıp Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Yeni döneme ilişkin projelerini ileten Rektör Al, “Önceliklerimizden birisi de Sakarya’ya hizmet etmektir. Bunu Tıp Fakültesinin kadrosunu güçlendirerek ve Tıp Fakültesine pozitif ayrımcılık yaparak gerçekleştireceğiz. Diş Hekimliği ve Tıp Fakültemiz aracılığıyla hemşehrilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Akademik kadromuzu güçlendireceğiz. Akademisyenlerimizin ve sevgili öğrencilerimizin kuruma olan aidiyet duygusunu artıracağız.” ifadelerini kullandı.

Rektör Al, “Araştırma üniversitesi hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için siz değerli Tıp Fakültesi mensuplarımızdan daha fazla destek bekliyoruz. Araştırma üniversitesi hedefimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Yedi gün yirmi dört saat telefonun ucundayım. Kapımız ardına kadar açık olacak.” dedi.

Toplantıda Tıp Fakültesi Dekanı Oğuz Karabay fakülte hakkında bilgi verdi ve ihtiyaçları dile getirdi. Kampüsten uzak olmanın öğrenciler üzerinde memnuniyetsizlik yarattığını söyledi.

Toplantı sonrası yeni döneme ilişkin fikir alışverişi yapıldı. Söz alanları dinleyen Rektör Al, talep ve eleştirilerin öneminden bahsederek, “Yönetici mümkün olanı yapar. Ben de imkanlar dahilinde ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım. Yapamadıklarımı da neden yapamadığımı açıkça söyleyeceğim.” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 8 =