Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Puna Ortaköy kararını verdi; Babaoğlu ile yola devam

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Puna Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Burada Babaoğlu’nun elini kaldıran Alemdar, “Yeni dönemde Turgut Başkanım ile Hendek’te yeni bir hizmet seferberliği daha başlatacağız” derken, Ortaköy ile çevre mahallelere altyapı ve doğalgaz müjdesi de verdi.

SİYASET
Puna Ortaköy kararını verdi; Babaoğlu ile yola devam

 Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Turgut Babaoğlu’nun Ortaköy’de düzenlediği iftar programı, Beyköy, Çayırbaşı, Martinler ve Türbeköy mahallelerinden katılımla miting havasında geçti. Meydanı dolduran vatandaşlar, Cumhur İttifakının Hendek adayı Babaoğlu’na ve Büyükşehir adayı Yusuf Alemdar’a sahip çıktı. 
MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLBÜL’DE KATILDI
Programa; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün yanı sıra MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin’de katıldı. 
BABAOĞLU: BİRLİĞİN GÜCÜYLE BAŞARACAĞIZ
İftar programında konuşan Babaoğlu, “Hendek’te 5 yıl önce 24 proje ile yola çıktık, 77 projeyi hayata geçirdik. Fen Lisesi, Kütüphane gibi vizyon projeleri ilçemize kazandırırken, alt yapıdan üst yapıya, sosyal yaşam alanlarından doğalgaza, asfalttan kilitli parkeye tarihi rekorlar kırdık. Eksik kalan çalışmaları, isteyip de bu döneme yetiştiremediğimiz işleri inşallah yeni dönemde Cumhur İttifakının gücüyle, Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle tamamlayacağız” dedi. 
“BU TABLO 31 MART ZAFERİMİZİ MÜJDELİYOR”
Hendek’te yeni dönemde 4 büyük projeyi de hayata geçireceklerini anlatan Babaoğlu, “Bakanlıklarımızdan onay ve desteğini aldığımız Hendek Meydan Projemiz, Süleyman Seba Spor Kompleksi, D-100 Yer Altı Geçiş ve TEM Bağlantı Yolu projelerimiz, ilçemize hayırlı olsun. Biliyor ve inanıyorum ki, Puna Ortaköy ve mahallelerimiz hizmetin yanında, Cumhur İttifakının yanında olacaktır. Bu akşam gördüğümüz tablo, 31 Mart zaferimizi müjdeliyor” ifadelerini kullandı. 
ALEMDAR’DAN ALTYAPI VE DOĞALGAZ SÖZÜ
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar burada yaptığı konuşmada, “İnşallah göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediyesi olarak, Turgut Başkanım ile beraber Hendek’te yeni bir hizmet seferberliği başlatacağız. Hendek’e 5 yılda yapılan hizmetleri görüyoruz, kalan eksiklerimizi de tamamlayacağız. Puna Ortaköy ve çevre mahallelerinin altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra bu mahallelerimizi doğalgaz ile de buluşturacağız” dedi. 
BÜLBÜL: “HENDEK DOLUDİZGİN CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERİNE KOŞUYOR”
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise, “Hendek’te meydanlar dolup taşıyor, Hendek kararını vermiş. Hendek doludizgin Cumhur İttifakının zaferine koşuyor. Puna Ortaköy meydanı tıklım tıklım ve Allah’a şükür Cumhur İttifakı adaylarımızın yanındasınız. Allah hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın başını eğdirmeyeceğiz Allah’ın izniyle. Cumhur İttifakı diyeceğiz” şeklinde konuştu. 
“GENÇLERİMİZİN TALEPLERİ YERİNE GELECEK”
İftar programının ardından MHP Grup Başkanvekili Bülbül ile beraber gençlerle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Babaoğlu, gençlerin tüm talepleri için gerekli çalışmaları yapacağını ifade etti. Babaoğlu, talepler doğrultusunda şunları söyledi: 
Altyapı ve doğalgaz için Büyükşehir adayımız ile sözümüzü verdik. Eski okul binalarının tadilatını yapıp bu yerleri Halk Eğitim Merkezi kurslarına dönüştürebiliriz. İnternet sorunu için Türk Telekom nezdinde derhal girişimde bulunuruz. Minibüs güzergahının değişmesi, Hendek Devlet Hastanesi üzerinden sağlanması talebinizi de Büyükşehir Belediyemize ileteceğiz. Futbol sahası için de spor yatırımlarımız kapsamına alıp bu bölgeye bir saha kazandırma durumumuz var. Gerekli fizibilite çalışmalarını yaparız. 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 8 =