Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Önder Karan Son Gün Arifiye İçin Başvuruyor

Ak Parti’de 31 Mart 2024 yerel seçimleri için belediye başkan aday adaylarının başvuru süreci bugün sona eriyor.

SİYASET
Önder Karan Son Gün Arifiye İçin Başvuruyor

Aday adaylığı başvurularının son gününde;Milli Görüş'ün Kurucu Lideri, Eski Başbakan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yakın çalışma ekibinde uzun yıllar görev alan, ardından Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Başbakanlık Müşavirliğinde çalışan, son olarak SASKİ’de Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunan Önder Karan Arifiye Belediye Başkanlığı aday adaylığı için bugün saat 17.00’de Arifiye İlçe Başkanlığına başvuru dilekçesini verecek.

Arifiye Belediye Başkanlığı aday adaylığıyla ilgilisosyal medya hesabından paylaşım yapan Önder Karan tüm dostlarını 22 Kasım 2023 Çarşamba günü (bugün) saat 17.00’de Ak Parti Arifiye İlçe Başkanlığına davet etti.

Siyasetin yanısıra sporla da yakından ilgili olan ve uzun yıllar Türkiye Wushu Federasyonunda Asbaşkan olarak görev yapan Önder Karan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Arifiye'liler, Dostlarım...

“Halka hizmet Hakka hizmettir” şuuru ile toplumumuza daha fazla hizmet etmek amacıyla Arifiye Belediye Başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdim.

Bu süreçte sizlerin destekleri ve duaları benim için çok kıymetli. Sizleri bu güzel günde yanımda görmek, bu yolda birlikte ilerlemek beni mutlu edecektir. Aday adaylığı başvurumda yanımda olmanız benim için çok değerli.

Hep beraber daha güzel yarınlar için el birliğiyle çalışmak dileğiyle...

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 4 =