Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

O Turnuvada Şampiyon Şerbetpınarı

Kocaali ilçesinde geleneksel futbol turnuvasında şampiyon ve dereceye giren takımlardaki belli oldu.

SPOR
O Turnuvada Şampiyon Şerbetpınarı

Kocaali  Karşı Mahalle Gençliğinin düzenlediği Barış İnşaat Ana Sponsorluğunda Kocaali’de bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Esentepe Bahar Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Nefes kesen maçlar sonunda yıldızlarda Akın Group Şerbetpınar, veteranlarda Demir Emlak şampiyon oldu.
 
PROTOKOL
 
Kocaali’de bu yıl 3’ncüsü yapılan Geleneksel Esentepe Bahar Futbol Turnuvasında final heyecanı yaşandı. Karşı mahalle Esentepe sahasında oynanan final maçlarına Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Siyasi Parti Başkanları, Meclis üyeleri, Sakarya Vib Turizm Başkanı Suat Akın, Muhtarlar, spor severler ve sporcular katıldı.
 
ŞAMPİYONLAR BELLİ
 
Yıldızlar ve Veteranlar kategorisinde gerçekleştirilen turnuvada dün oynanan final maçları nefesleri kesti. Yıldızlar kategorisinde Akın Group Şerbetpınar ile Abatay Yapı Kestanepınar final maçında karşılaştı. 4 golün atıldığı final maçından 3-1 galip ayrılan Şerbetpınar şampiyonluk ipini göğüsledi. Veteranlar kategorisinde ise final karşılaşması Demir Emlak ile Bolazar arasında oynandı. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Demir Emlak şampiyon oldu. Müsabakalar sonunda her iki kategoride de şampiyonluğu elde eden takımlara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi.
 
SAKARYA U-11 ŞAMPİYONU CEDİT 54

Sakarya U-11 Şampiyonasında Kocaali İlçemizin Cedit 54 Fk Kulübü namağlup şampiyon oldu. Tertip Komitesi Şampiyon olan takım oyuncularına madalya ve şampiyonluk kupası takdim ederek, başarılarının devamını diledi.

TERTİP KOMİTESİ BAŞKANI ERKAN GÜNER BASIN MENSUPLARINA VE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Tertip Komitesi Başkanı Erkan Güner 3.Geleneksel Bahar Futbol Turnuvasını en güzel şekilde tamamladıklarını söyledi. Güner, “Bu tür turnuvaları düzenlememizin  asıl amacı futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu pekiştirip güzel dostluklar kurabilmektir. Katkılarını bizden esirgemeyen Kocaali Belediye Başkanı Sayın Ahmet Acara, Turnuvaya katılan Tüm takımlarımıza, Turnuvamımıza katkı sağlayan ana sponsorumuz Barış İnşaat başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza, Turnuvanın ilk gününden son gününe kadar büyük emeği olan Hakem Beyler Gökçe ve ekibine, Kupa töreninde bizleri yanlız bırakmayan tüm protokol ve sporseverlere ve olmazsa olmaz değerli basın mensuplarına ve emeği geçen herkese Tertip Komitesi ve kendi adıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Şampiyon olan ve ödül alan takımlar ve sporcular.
Yıldızlar
 
Gol Kralı Bolazar Gençlik Hasan Eren 13 GOL
 
En güzel Gol Abatay Yapı Kestanepınar Enes Yıldırım
 
En Yetenekli oyuncu Kocaali Sahilspor Öz Urfa Cevap Kaplan
 
Em centilmen oyuncu Hızar Mahalle Mehmet Akın
 
En iyi Kaleci Eray Öngören
 
En centilmen takım Kocaali Sahilspor Öz Urfa
 
Turnuva üçüncüsü Aktaş Gençlik
 
Turnuva ikincisi Abatay Yapı Kestanepınar
 
Final Maçının Adamı Selim Akın
 
Şampiyon Akın Group Şerbetpınar
 
VETERANLAR

 
İkinci Bolazar Veteran
 
Şampiyon Demir Emlak

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 2 =