Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Necmettin Kırık Sahayı Geziyor

Erenler Belediye Başkanlığı aday adayları arasında kamuoyunda en fazla şans tanınan isim olan Necmettin Kırık ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

SİYASET
Necmettin Kırık Sahayı Geziyor

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever'e ziyarette bulunan Necmettin Kırık daha sonra sırasıyla AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına, Erenler İlçe Yönetim Kurulu toplantısına, Erenler İlçe Kadın Kolları toplantısına katıldı.

Erenler Belediye Başkan aday adayı Necmettin Kırık ziyaretlerinde ve katıldığı toplantılarda Erenler için yapacağı çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Necmettin Kırık; “Türkiye Yüzyılında Gönül Belediyeciliği çalışmalarıyla Erenler ilçemizi teşkilat mensuplarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla birlikte “Ortak Akıl” yönetim şeklinin en güzel örneği ile hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini artırmak, Erenler’imizin spor, kültür ve sosyal yaşam merkezi olması için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Ziyaretlerini ilçedeki esnaf, sanayici ve vatandaşlara yönelik devam ettiren Necmettin Kırık AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’e, AK Parti teşkilatlarının çok değerli yöneticilerine nazik misafirperverlikleri ve yakın ilgileri nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 4 =