Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Mx Fight Arena Profesyonel K-1 & Boks Gala Gecesi

Mx Fight Arena Profesyonel K-1 & Boks Gala Gecesi, 2 Aralık'ta Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonunda.

SPOR
Mx Fight Arena Profesyonel K-1 & Boks Gala Gecesi

Etkinlik 2 Aralık Saat 19:00'da Manisa Şehzadeler Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda.

Etkinlik Kuralları

- Salona girerken parfüm, deodorant, pet şişe, suluk, şemsiye vb. gibi sahaya atılması mümkün olan şeyleri yanınızda bulundurmamanız gerekmektedir.
- Organizasyon sahibi Etkinlik bilet bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmedikleri kişiyi Etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek Etkinlik alanına alınmayacaktır.- Etkinlik alanına evcil hayvan alınmayacaktır.
- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu Seyirciye aittir. 
- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası vb.), Selfie Stick ve GoPro çubukları vb. materyaller alınmayacaktır.
- Etkinlikte katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı, etkinlikte katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 7 =