Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nden iş dünyasına ve yeni başkanlara tam destek

MÜSİAD Sakarya Şubesi, Başkan İsmail Filizfidanoğlu liderliğinde yoğun bir ziyaret ve toplantı programı gerçekleştirdi. Yeni seçilen ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden MÜSİAD heyeti, aynı gün içerisinde üye firmalarla 'MÜSİAD Ticaret Ofisi İş Geliştirme Toplantılarına' devam etti.

EKONOMİ
MÜSİAD Sakarya Şubesi'nden iş dünyasına ve yeni başkanlara tam destek

Pamukova ve Geyve
İlk olarak Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın ziyaret edildi. Başkan Akın'a yeni görevinde başarı dilekleri iletilirken, ardından Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Başkan Filizfidanoğlu ve ekibi, Yıldız'a yeni görevinde başarılar diledi ve misafirperverlikleri için teşekkür etti. Ardından misafirperverliği için de teşekkür edildi.
Geyve Seyir Terasında İş Geliştirme toplantısı
Aynı gün içinde, Başkan İsmail Filizfidanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantı Geyve Seyir Terasında yapıldı. Toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fikret Bayhan katılarak destek verdi.
Üye firmalara ziyaretler
Çeşitli üye ziyaretlerine de devam eden MÜSİAD Sakarya Şubesi; Ada Gürsoy Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Selami Gürsoy'un iş yerinde gerçekleştirilen ziyarette, çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Çokay Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Semih Çokay ile yapılan görüşmede, sektör hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Gülşan Branda Firma Ortağı Semih Gülşan ile buluşmada hem iş konuları hem de eski anılar yad edildi. FGİ Kapı ve Yükleme Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Günay Güneş'in iş yerinde yapılan ziyarette ise çalışmalar hakkında detaylı görüşmeler yapıldı.
MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin bu kapsamlı programı, iş dünyası ve belediyelerle olan ilişkileri güçlendirmeyi amaçlıyor. Başkan İsmail Filizfidanoğlu, ziyaret ettikleri tüm başkanlara ve firma yetkililerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 9 =