Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Muhtarlarla birlik içinde çalışacağız

Muhtarlarla birlik içinde çalışacağız

GÜNCEL
Muhtarlarla birlik içinde çalışacağız

Muhtarlarla birlik içinde çalışacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ve derneğe üye muhtarları ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce yeni hizmet binalarına taşınan Erenler Muhtarlar Derneği üyesi muhtarları dernek binasında ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdoğan Yılmaz’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Toçoğlu ve diğer misafirlere teşekkür etti.

Başkan Toçoğlu ise, “Muhtarlarımızın böylesi hizmet binalarında bir arada olmaları önemli. Daha önce de Sakarya Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlarımıza Kent Park içerisinde yeni bir hizmet binası kazandırmıştık. Bu vesileyle Erenler’de görev yapan muhtar kardeşlerimize yeni binalarının hayırlı olmasını diliyoruz. Muhtarlarımızdan gelen talepler bizim için her zaman öncelikli bir konuma sahip olmuştur. Çözüm ortaklarımız olan muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 4 =