Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Muhtar Adayı Recep Ali Tunca: Mahallemizin yıldızını parlatacağız

Halkla iç içe gelerek sorunlarını ve görüşlerini almaya devam eden 15 Temmuz Camili Mahallesi Recep Ali Tunca, halktan büyük bir teveccüh görüyor.

SİYASET
Muhtar Adayı Recep Ali Tunca: Mahallemizin yıldızını parlatacağız

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir süre kala adaylar sahada boy göstermeye devam ediyor. 15 Temmuz Camili Mahallesi’nin iddialı muhtar adaylarından olan Recep Ali Tunca esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.
Sık sık halk ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Muhtar Adayı Recep Ali Tunca, “15 Temmuz Camili Mahalle’mizde girmedik sokak bırakmadık. 15 Temmuz Camili  Mahallemizin yıldızını parlatacağız. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Güçlü aza kadromuzla hazırız. Azalarımız; Gayrimenkul Danışmanı Bülent Mert, Emekli Memur İsa Baba, Ev Hanımı Ebru Karakurt, Esnaf Fedai Kurt, Gıda Teknikeri Büşra Döken Hamut, Rent A Car Esnafı Tuncay Akar, Çalışan Engin Bayrak ve Ev Hanımı Nazan Bayhan.
Muhtarlık whatsapp hattı kurulacak
Mahallemizde hırsızlık olaylarına karşı giriş çıkışlar kamera sistemiyle takip edilecek. Muhtarlık whatsapp iletişim hattı ve aylık geniş kapsamlı toplantısı yapılacak. Sokak hayvanlarıyla ilgili kapsamlı bir çalışmamız olacak. Okul çevrelerinde polis ve bekçi devriyesinin sıklaşması için gerekli başvuru yapılacak. Engelli kardeşlerimize birçok alanda destek verilecek. Haftada bir gün sosyete, antika, köylü pazarının yeni pazar yerinde kurulması için yetkililerle gerekli temaslar kurulacak. Biz bu süreçte halkımızdan desteklerini bekliyoruz” açıklamalarında bulunarak 15 Temmuz Camili Mahalleliden destek istedi.
Recep Ali Tunca Kimdir?
1971 yılında Sakarya Karasu’da doğdu. 21 yıldır 15 Temmuz Camili Mahallesinde ikamet ediyor ve 10 yıldır 15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarlığında birinci aza görevini layıkıyla yerine getiriyor. Lise mezunu olan muhtar adayı Tuncay evli ve 3 çocuk babası.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 2 =

Yorumlar

Sakaryali13 Şubat 2024, Salı - 19.24

Senden hiç birşey olmaz karasuya köyüne git orda yap

Sajary13 Şubat 2024, Salı - 19.23

Senden bir cacık olmaz