Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Muhtar adayı Aysel Uzun, aza adayları ile bir araya geldi

15 Temmuz Camili Muhtar Adayı Aysel Uzun aza adayları ile akşam çayında buluştu. Muhtar Adayı Uzun gerçekleştirilen etkinlikte mahallenin sorunlarını masaya yatırarak, seçilmeleri durumunda yapacakları faaliyetleri konuştuklarını söyledi.

SİYASET
Muhtar adayı Aysel Uzun, aza adayları ile bir araya geldi

Adapazarı'nda bulunan 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtar Adayı Aysel Uzun 31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimleri kapsamında azalarıyla bir araya geldi. Muhtar Adayı Uzun azaları; Eski Bankacı Gülser Man, Emekli Polis Erdal Kökçek, Emekli Gazeteci Zafer Büyü, Bilim İnsanları ve  Mucitler Derneği Genel Başkanı Yusuf Uygur, Terzi Ayşe Saygın Özgen, Emekli esnaf Mehmet Çakır, Esnaf Yasemin Ayşe Cebe ve Emekli Uluslararası Tır Şoförü Saruhan Yörük ile bir kafede çay eşliğinde önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi.

Muhtar Adayı Uzun, gerçekleştirdikleri etkinlikle ilgili; “Mahallemizin sorunlarını ve eğer seçilirsek yapacağımız işleri konuştuk. 15 Temmuz Camili Mahallesi sakinleri çok daha güzel ve bakımlı bir mahallede yaşamayı hak ediyor. Seçime kadar zaman zaman azalarımızla bir araya gelip yol haritamızı belirlemeye devam edeceğiz ve eğer seçilirsek ilk günden mahallelimiz için çalışmalara başlayacağız” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 1 =