Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Millet İttifakı Sahadan Ayrılmıyor

28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için millet İttifakı il başkanları, Cengiz Çiçek, Fatih Akgün, Zafer Adalet, Fatih Sevindik, Hasan Zengin ve ittifaka destek kararı alan Zafer Partisi İl Başkanı Yücel Tercan, Adalet Partisi İl Başkanı Metin Avcı, Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Fahri Yıldız Adapazarı’nda esnaf, kanaat önderleri ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiler.

SİYASET
Millet İttifakı Sahadan Ayrılmıyor

Adapazarı, Uzunçarşı, Orhan Camii Meydanı, Çark Caddesi ziyaretlerinde cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek isteyen Milet İttifakı il başkanları yaptıkları ortak değerlendirmelerde şu ifadeleri kullandılar, “Bugün Adapazarı esnafını ziyaretimizde dükkanların boş olduğunu vatandaşlarımızın alışveriş yapmakta zorlandıklarını, alışveriş çantalarının doldurulamadığına şahitlik ettik. Alışveriş çantaları boş. Vatandaşta olmayınca esnaf da bundan olumsuz etkileniyor.

SINIRLAR KORUNMADI

Geri kabul anlaşmasıyla Avrupa’nın sığınmacı deposu olduk. Bir ülkenin varlığını sürdürmesi için en önemli göstergelerden biri sınırlarının korunmasıdır.  Ülkemizin sosyal ekonomik politikalarını derinden sarsan sığınmacı, kaçak göçmen sorunları ve bu göçün getirdiği ekonomik yükün sonuçlarını Türkiye cumhuriyeti yurttaşlarının her biri çok ağır ödemektedir.

SIĞINMACILAR TEHDİT EDİYOR

En son açıklanan resmi rakamlara göre yaklaşık 4 milyon, resmi olmayan rakamlara göre 13 milyon insan Sakarya başta olmak üzere tüm ülkede kontrolsüz, düzensiz bir şekilde varlıklarıyla, başta demografik yapımız olmak üzere tüm sistemimizi tehdit etmektedir.

Bugün ülke olarak hiçbir ciddi devlet yönetimlerinde göremeyeceğimiz sınır problemleri yaşamaktayız.

ÜLKE İSTİLA EDİLDİ

21 yıllık iktidarın ciddiyetsiz dış politikasıyla güzel vatanımızı Suriyeli ne oldukları belirsizlerin istilasına açık hale getirilerek, 8 farklı ülke yurttaşları tarafından, politikaları nedeniyle ülkemiz adete istilaya açık hale getirilerek geleceğimiz tehdit altına sokulmuştur.   Ülke insanımızın yaşadığı ekonomik sorunlar ve başta sınır güvenliğinde ciddiyetsizlik gibi milletimizin karşı karşıya bırakıldığı sorunların demokratik ortamda tartışılmasını istemeyen bir tek adam rejimi ve rejimden çıkar elde edenlerle karşı karşıyayız. Çare Sakaryalı milliyetçi seçmenin 28 Mayıs’ta sandığa gidip Türkiye’nin tüm sorunlarını ve çözüm yollarını bilen Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermektir.”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 3 =