Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

MHP'de adaylık başvuruları başladı

Orhan Ünver resmi başvurusunu yaptı

SİYASET
MHP'de adaylık başvuruları başladı

Orhan Ünver resmi başvurusunu yaptı

MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver, MHP Genel Merkezi’ndeydi.

MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver; 7 Haziran seçimleri öncesi aday adaylığı başvurularını alan MHP Genel Merkezi’ne ilk gün giderek, resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Ünver MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ile de görüşerek, Başbuğ Alparslan Türkeş’in anıt mezarını da ziyaret etti.

 

Gençlik yıllarından beri Davanın içinde

Gençlik yıllarından beri davanın içinde olan ve Sakarya Ülkü Ocaklarının yanı sıra, MHP Sakarya İl Başkanı olarak ta görev yaparak, partinin çeşitli kademelerinde aktif olarak bulunan ve 30 Mart Yerel seçimlerinde de Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Orhan Ünver; 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilleri Genel seçimleri için Sakarya Milletvekili Aday Adayı oldu. Önceki gün kalabalık bir partilenin katılımıyla aday adaylığını açıklayan MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver, tüm illerin olduğu gibi Sakarya’daki milletvekilli adayı başvurularını 12-18 Mart tarihleri arasında kabul eden MHP Genel Merkezi Seçim İşleri Kayıt Kabul Birimine ilk gün aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Genel merkezde Bahçeli, Çetin ve Vural ile de görüştü

Sakarya İl Teşkilatında ilk aday adaylığını açıklayan MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver, MHP Genel Merkezi’nde de ilk başvurusunu yapan Sakarya Milletvekili Aday Adayı oldu. Başvuru sonrası MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile de makamlarında görüşen MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Orhan Ünver, ardından beraberindeki partili yöneticiler ile birlikte Başbuğ Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret ederek, yaptığı duanın ardından, Sakarya’ya döndü. Devlet Bahçeli, Şefkat Çetin ve Oktay Vural, adaylık yolunda Orhan Ünver’e başarılar diledi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
3 + 1 =