Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

“Mesleki Eğitimde Nicelik ve Niteliği Artıracağız”

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik Yazlık Mahallesi’nde bulunan SERMEK Serdivan Meslek Edindirme Kurslarını ziyaret etti.

SİYASET
“Mesleki Eğitimde Nicelik ve Niteliği Artıracağız”

AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı ve Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin’in eşlik ettiği Başkan Adayı Çelik, el emeği göz nuru ürünler üreten kadınları ve usta öğreticileri tebrik etti.

“Üretici Kadınlara Desteğimiz Tam”

Kadınlarımızın katılımı sosyal hayatta, üretimde, istihdamda her alanda önemlidir diyen Başkan Adayı Osman Çelik: “Kadının üreticiliğini, emeğini, iş bitiriciliğini, organizasyon yeteneğini ürünlerine yansıtabildiği SERMEK kurslarımızın bu imkanı sağlaması gurur verici. Serdivan’ımızda toplumun her kesimine yönelik hizmetlerin sunumunu yaygınlaştıracağız. Bununla da kalmayıp meslek eğitimi başta olmak üzere hizmetlerimizi hem nicelik, hem nitelik açısından artıracağız.” dedi.

“Ortaya Çıkan Ürünlere Hayran Kaldım”

Kursiyerlerin yaptıkları birbirinden güzel ürünlere hayran kaldığını söyleyen Çelik: “SERMEK kurslarında vatandaşlarımız el becerilerini geliştirme imkanı bulurken, uzmanlaştıkları alanlarda da ev ekonomisine destek olabiliyorlar. Büyük sabır ve özveri gerektiren bu el emeği ürünleri üreten hemşehrilerimize başarılar diliyor, usta öğreticilerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 5 =