Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kutluata’dan STK temayülüne tepki

“STK’lar baskı altına alınmıştır”

SİYASET
Kutluata’dan STK temayülüne tepki

“STK’lar baskı altına alınmıştır”

AK Parti’nin sivil toplum örgütlerine yönelik yaptığı temayül yoklamasını basın toplantıyla eleştiren MHP’li Münir Kutluata ve İl Başkanı Levent Bülbül “STK’lar baskı altına alınmıştır” dedi.
 

“VAHİM BİR DURUM”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya milletvekili aday adayı Prof. Dr. Münir Kutluata ve İl Başkanı Levent Bülbül, AK Parti’nin sivil toplum örgütlerine yönelik düzenlediği aday belirleme süreci temayül yoklaması konusunda basın toplantısı düzenledi.  Demokrasi adına çok vahim bir durum olduğunu kaydeden Bülbül “Bu uygulama ile dernekler ve vakıflar baskı altına alınmıştır” dedi.
 

“SEÇİM OYUNLARI”
Artık sivil toplum örgütlerine de baskı yapılmaya başlandı diyen Münir Kutluata, “STK’lar zorla sandığa davet edilmiştir. İşin ilginci de AKP’nin sandığına oy atmaları istenmiştir. Bunların hepsi seçim oyunlarıdır. AKP’nin seçim sonrası tablodan endişesi iyice artmıştır. Diyorlar ki bu temayülü siz de yapın. Bunun dile getirilmesi de yanlıştır. STK’lara resmen AKP’nin adaylarını belirleyin denmiştir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 1 =