Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kutluata çok sert yüklendi

Aday adaylığı başvurusunun ardından gazetecilerle bir araya gelen MHP Milletvekili Münir Kutluata sağlıktan ulaşıma kadar birçok konuda iktidarı ve AK Parti milletvekillerini eleştirdi.

SİYASET
Kutluata çok sert yüklendi

Aday adaylığı başvurusunun ardından gazetecilerle bir araya gelen MHP Milletvekili Münir Kutluata sağlıktan ulaşıma kadar birçok konuda iktidarı ve AK Parti milletvekillerini eleştirdi.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilli seçimleri için genel merkeze aday adaylığı başvurusunda bulunan Prof. Dr. Münir Kutluata, dün il binasında basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Levent Bülbül’ün de hazır bulunduğu toplantıda, çeşitli konular ele alındı. Sakarya’nın marka şehir olma çalışmalarında bir sonuç çıkmayacağını savunan Kutluata, bunu daha önce dile getirdiğini bu konuda kendilerinin haklı çıktığını iddia etti.

Kendilerinin iktidarı zamanında, Karasu limanın bitme aşamasında olduğunu kaydeden Kutluata “Karasu yolu da aynı şekilde. İşi sona getiriyoruz bunlar hazır işi de bitiremiyor. Şimdi de orada zemin sıvılaşması sorunu oldu.  Diğer bir örnek, Yenikent. O bölgeyi imar edip, vatandaşlarımızı sağlam zeminlere biz taşıdık” diye konuştu.

MHP milletvekili Kutluata şöyle devam etti: “Sakarya’da yeniş siyasete başladığımızda 400 yataklı hastane serüveni başlamıştı. Neyse ki daha az yataklı olsa da açtılar. Şimdi bakıyorsunuz hastaneye başhekim dayanmıyor. Sağlıkta dönüşüm sistemi Sakarya’dan başlayarak çökmüştür.

Sakarya gerçekten sahipsiz. Bakın şimdi de otomotiv üssü olacakmışız. Toplasınlar SATSO’yu, dernekleri ve diğer ilgilileri. Bir toplantı yapalım anlatsınlar bakalım bu iş nasıl olacak diye. Böyle birşey yok. Sakarya’yı bu gibi şeylerle meşgul etmesinler. Bakan çıkmış twitter’den birtakım cümlelerle kurmuş, bizimkiler de bu işin Sakarya’da olacağını duyurdular. Biraz gerçekçi olun ve insanları kandırmayın”

Son günlerde hakkında sosyal medyada yazılıp çizilenler ve parti içinde kendisinin istenmediği yönündeki iddialara ise Kutluata "Kişisel konularda konuşmak adetim yok. Bu konuda konuşmak istemiyorum” şeklinde yanıtladı. Yine basında çıkan 'istenmiyor' şeklindeki haberlerine ve kendisine ulaşmak isteyip başaramayan gazetecilere de "Ben Ankara'da değilsem Adapazarı'ndayımdır” diye konuştu
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 8 =