Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Kılıç: Sapanca’yı hak ettiği yerlere getirmek için kolları sıvadık

İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Alpaslan Kılıç'ın 2. Seçim ofisi açıldı. Açılışın ardından açıklama yapan Kılıç, “Sapanca’yı hak ettiği yerlere getirmek için kolları sıvadık” ifadelerini kullandı.

SİYASET
Kılıç: Sapanca’yı hak ettiği yerlere getirmek için kolları sıvadık

İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Alpaslan Kılıç için, Kırkpınar Mahmudiye Mahallesinin ardından Sapanca şehir merkezinde de seçim ofis açıldı. Açılışa İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak ve Sapanca Belediye Başkan adayı Alpaslan Kılıç’ın yanı sıra; İYİ Parti Sakarya İl ve Sapanca İlçe Yönetim Kurulu da katılım sağladı.
İYİ Parti Sapanca İl Başkanı Alpaslan Kılıç’ın 2’nci seçim ofisinin açılmasıyla birlikte, seçmenler ile buluşma ve saha çalışmalarına ağırlık verilerek istişare ve ziyaretler yoğunlaştırıldı. Açılışın ardından kısa açıklama yapan Kılıç, “Sapanca’nın ihtiyaçları ve çözüm yollarını biliyoruz. Hemşehrilerimizin temiz, düzenli bir Sapanca’da; huzurlu, ve mutlu olabilmeleri için liyakatli kadrolarımız ile göreve hazırız. Sapanca’yı hak ettiği yerlere getirmek için kolları sıvadık” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 6 =