Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Karış karış geziyorlar !

CHP seçim çalışmalarına start verdi

GÜNCEL
Karış karış geziyorlar !

CHP seçim çalışmalarına start verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç,İl Başkanı Ayça Taşkent ve Milletvekili aday adaylarının saha çalışmaları sürüyor.Sapanca ve Arifiye de ziyaretlerde bulunan Milletvekili aday adayları,hem esnaf ziyareti yaptılar hem de halkla bir araya geldiler.

CHP’nin Milletvekili aday adaylarını, Sapancalı ve Arifiyelilere tanıtan Milletvekili Özkoç,’’Biz sadece seçim zamanı değil, öncesinde de hep sizlerin arasında olmaya çalıştık. Şimdi önümüzde çok önemli bir seçim var.Bu seçimlerde oylarını kullanacak halkımızın çok iyi düşünüp kararını vererek, oylarını kullanmalarını istiyorum.Çünkü atacağınız her oy aynı zamanda Ülkemizin yarınları içindir.İşte Milletvekili aday adayı arkadaşlarımız ile buradayız.Sizlerin sorunlarını düşüncelerini öğrenmek için sizleri dinlemek için yanınızdayız.Ben Mecliste her zaman Sakarya için mücadele ettim,etmeye de devam edeceğim.CHP projeleri ile çözüm önerileri ile İktidara hazırdır’’dedi.

MECLİS TUTANAKLARINA BAKIN
Milletvekili Özkoç,Sakarya ile ilgili söylediği her sorunun bir bir ortaya çıktığını ifade ederek,’’Sakarya’da Milli Eğitim ile ilgili sorunları,yapılması gerekenleri tek tek anlattım.O zaman söylediğim her şey bugün gerçek oldu.Şimdi bir bakın,Sakarya Milli Eğitimde kaçıncı sıra da.

Sakarya Eğitim Araştırma hastanesinin yoğun bakım ünitesindeki yatak sayısındaki sıkıntıları dile getirdim, busayının acil olarak artırılmasını ifade ettim. Sapanca Gölü konusunda TÜPRAŞ’ın usulsuz su kullanımı ile ilgili ilk mücadeleyi ben başlattım. TÜPRAŞ bakanlık hakkında suç duyurusunda bulundum. Elektrik kesintileri Nedeni ile SEDAŞ hakkında tazminat işlemleri başlatılması yolunda ilk mücadeleyi de ben başlattım. Meclis Tutanakları ortada.Sakarya’nın her sorunu için söz aldım, Bakanlara soru önergeleri sundum. Çünkü benim beni Milletvekili yapan Sakaryalılara karşı sorumluluğum var.’’ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 2 =