Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Karapürçek Belediye İşçisinin Yüzü Gülüyor!

Karapürçek Belediyesi kadrolu çalışanlar ve Karapürçek Belediyesine bağlı KARBEL KARAPÜRÇEK BELEDİYESİ PERSONEL HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİNDE çalışan işçiler için Hizmet İş Sendikası ile Karbel Şirketi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İLÇELER
Karapürçek Belediye İşçisinin Yüzü Gülüyor!

Toplu iş sözleşmesinde çalışan işçiler adına ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. Yapılan sözleşme, Karapürçek Belediyesi Hizmet Binasında, Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım tarafından imzalandı.

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım yaptığı açıklamada sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Güzel bir sözleşme yapıldığını vurgulayan Yıldırım emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediyemizin tüm imkânlarını kullanarak yaptığımız bu sözleşme ile iş arkadaşlarımıza ücret ve sosyal haklarında yeni zamlar ve düzeltmeler oldu. İnşallah belediye imkânlarımız el verirse bir sonraki sözleşmede ücret arasındaki farkları da kapatma gayreti içinde olacağız. “İşçinin alın teri kurumadan ücretini ödeyiniz” düsturu ile belediyemizin tüm imkânlarını göz önünde bulundurarak emekçilerimizin hak ettikleri ücreti vermeye çalıştık. Biz Karapürçek’e ve Karapürçek halkımıza çalışanlarımızla birlikte bir kardeşlik ortamında hizmet vermeye çalışıyoruz ve bu şekilde hizmet vermeye devam etmek için elimizden geleni yapacağız.  Bu toplu iş sözleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Dedi.

Sendika Başkanı Mehmet Mesut GÖKDEMİR, Belediye Başkanı Orhan Yıldırım’a Belediye imkânları dâhilinde çalışanlarına güzel bir sözleşmeye olanak sunduğu için teşekkür etti.

Toplu İş Sözleşmesi müzakereleri sürecinde çalışmaları ile katkı sunan, Karapürçek Belediyesi bürokratlarına ve Yerel-Sen yetkilerine de teşekkür etti. GÖKDEMİR, imzalanan toplu iş sözleşmesinin örnek bir sözleşme olduğunu karşılıklı anlaşarak müzakere edildiğini ve süreç boyunca herhangi bir sorun olmadan sözleşmeyi imza aldıklarını belirtti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 9 =