Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İsmi hatıra ormanında yaşayacak

GÜNCEL
İsmi hatıra ormanında yaşayacak

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz haftalarda kalp krizi sonucu hayatını kaybeden partinin eski il başkanlarından Şenol Morgül anısına Süleyman Beyi köyü Bereket Ormanı’nda fidan dikimi gerçekleştirdi.
 

MORGÜL’ÜN ADI VERİLDİ
Belirlenen alana Şenol Morgül Hatıra Ormanı adı verildi. Çok sayıda partilinin yanısıra, fidan dikimi etkinliğine Morgül ailesi de eşlik etti. Etkinlikte, Şenol Morgül’ün unutulmayacak bir kişilik olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Fevzi Kılıç “Dünyadaki en güzel makam, ağabeylik makamıdır. Gerçekten Şenol ağabeyim, benim çok sevdiğim bir insan. Buraya gelen herkesin de böyle düşündüğünü iyi biliyorum. Gönlümüzde gerçekten yaşarken, bugün de il yönetim kurulu olarak böyle bir şey düşündük. Kendisi adına bir hatıra ormanı yapıyoruz.  Mekanı cennet olsun” dedi.
 

“HERKESİN DOSTUYDU”
İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın konuşmasının ardından partinin eski kadın kolları başkanı Şenol Morgül’ün kardeşi Şengül Morgül, etkinliğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek “Başta il başkanım olmak üzere, tüm teşkilata ben ve ailem olmak üzere teşekkür ediyorum. Abim hepimizin dostu ve ağabeyiydi. Böyle güzel bir etkinliğe biz de destek vermek istedik. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Şengül Morgül başta olmak üzere tüm partililer fidan dikimi gerçekleştirdi. 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 8 =