Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İlk Yarı Oynanan İyi Oyun Sonuç Getirmedi: Küçükçekmece Sinopspor 2-0 Hendek Dereköyspor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendek Dereköyspor, İstanbul'dan mağlup döndü.

SPOR
İlk Yarı Oynanan İyi Oyun Sonuç Getirmedi: Küçükçekmece Sinopspor 2-0 Hendek Dereköyspor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendek Dereköyspor, dün İstanbul deplasmanında İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor ile Bakırköy Şenlikköy Stadyumunda karşı karşıya geldi. Saat: 14.00'da başlayan karşılaşmayı Hakem Muammer Sarıdağ yönetirken yardımcılıklarını ise, Erdinç Tufan, Cihat Sevi ve Ali Aydın yaptı.

Temsilcimiz Hendek Dereköyspor karşılaşmaya, birçok oyuncusunun hafta başından bu yana gribal enfeksiyonla boğuşmasına rağmen hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarında rakip kaleyi sürekli yoklayan Dereköyspor, birçok fırsattan yararlanamadı. Karşılaşmanın 34. dakikasında rakip takım Küçükçekmece Sinopspor'nun köşeye giden çok önemli bir topunu Dereköyspor kalecisi Samet Gökberk Alp, parmaklarının ucuyla dokunarak kornere çelmeyi başardı. Karşılıklı ataklarla devam eden ilk yarıda gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi 0-0 sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısı ilk yarıya oaranla daha rolantide başladı. Hendek Dereköyspor'un ilk yarıya göre, daha etkili bir oyun sergilemesi beklenirken, soğuk havanın ve rüzgarın da etkisiyle oyunu sahaya yansıtmakta zorlanıldığı görüldü. Rakip takım Küçükçekmece Sinopspor, Hendek Dereköyspor kalesine yaptığı ataklarla yüklenmeye başladı. Bu ataklar karşılaşmanın 64. dakikasında sonuç verdi. Semih'in golü ile Küçükçekmece Sinopspor, Hendek Dereköyspor karşılaşmasında 1-0 öne geçti. 1-0'dan sonra daha yüklenmeye başlayan ev sahibi takım Sinopspor, 2. golünü penaltıdan buldu. Karşılaşmanın 74. dakikasında yapılan penaltı sonrası Umut'un golü ile Sinopspor 2-0 üstünlüğe ulaştı. Kalan 15 dakikada başka da gol olmayınca İstanbul Bakırköy Şenlikköy Stadyumunda oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım Küçükçekmece Sinopspor, 2-0 kazanmış oldu.

Temsilcimiz Hendek Dereköyspor, bu hafta kendi saha ve seyircisinin önünde ilk yarının son karşılaşmasında ligin en güçlü ekiplerinden Çorluspor 1947 takımı ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 9 =