Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

İlçelerde Koop-Bakkal Hazırlığı

Tarım Kredi Marketleri ürünlerinin bakkallarda satılması ile ilgili Sakarya’da uygulamaya alınan Koop-Bakkal Projesi için hazırlık hızlandı.

EKONOMİ
İlçelerde Koop-Bakkal Hazırlığı

Tarım Kredi Marketleri ürünlerinin bakkallarda satılması ile ilgili Sakarya’da uygulamaya alınan Koop-Bakkal Projesi için hazırlık hızlandı.

Sakarya’nın uygulamada pilot il olduğu Koop-Bakkal Projesi için ilçelerin esnaf odaları başkanları, Sakarya Bakkallar ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan’ın ev sahipliğinde bir araya geldi. Oda Hizmet binasında yapılan istişare toplantısına Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yılmaz, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Yazgan, Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Paşalı, Akyazı Bakkallar ve Bayiiler Esnaflar Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız ve Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Saim Taşpınar katıldı.

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nın öncülüğünde ilçeler de uygulamaya başlanacak olan proje için yapılan çalışmalar, detaylar ve son hazırlıklar görüşüldü. İlçelerin esnaf odaları başkanları ile projenin uygulaması görüşen Başkan Akdardağan, “Böylesine önemli bir projeye Sakarya olarak öncülük yapmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bir süre önce Ankara’da imzaların atılmasıyla başlayan proje ilimizde uygulamaya başlandı.  İlçelerimizde de aynı anda uygulanmaya başlanacak proje için esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldik. Toplantımızda projenin tanıtımı, nasıl uygulanacağı, raf düzeni, ürün tedariki, dükkanların iç ve dış düzenlenmesi, finansmana erişim gibi konuları istişare ettik. Etap etap il genelinde yaygınlaşacak olan proje için hem bizler, hem de esnafımız heyecan içeresindeyiz. Aralık ayının ilk haftasında bakkallarımızda satışların başlamasını planlıyoruz. Bu vesile ile hem esnafımız hem de vatandaşımız için oldukça yararlı olacağını düşündüğümüz projenin tekrar hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 2 =