Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

HENDEK’TE CUMHUR İTTİFAKININ ERDOĞAN COŞKUSU

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıktan zaferle ayrılmasının ardından otopark alanında yapılan dev kutlama programında coşkulu vatandaşlara seslendi. Babaoğlu, “Kazanan hep birlikte Büyük Türk Milleti ve Türkiye olmuştur. Başlasın Türk ve Türkiye Yüzyılı” dedi. Hendek’te kutlamalar aralıksız sürüyor.

İLÇELER
HENDEK’TE CUMHUR İTTİFAKININ ERDOĞAN COŞKUSU

Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2.turunda Cumhur İttifakı adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesinden sonra Hendek’te coşku dolu kutlamalar başladı.Seçim sonuçlarının belli olduğu saatlerde Hendek Belediyesi tarafından, belediye otoparkında dev bir sahne ve LED ekran kuruldu. Alan Türk Bayrağı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 13.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli posterleri ile süslendi. 

CUMHUR İTTİFAKI ZAFERİ KUTLANDI

Babaoğlu’nun, ‘Adam kazandı’ pankartı da alana asılırken otopark kısa sürede vatandaşların sevinç görüntülerine sahne oldu. Çalan müzikler eşliğinde ellerinde bayraklarla alanı dolduran vatandaşlar Cumhur İttifakının zaferini kutlamaya başladı. Video gösterimleri, müzikler ve ışık şovlarıyla otopark alanı adeta bayram yerine dönerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmaları canlı olarak izletildi. 

BABAOĞLU VATANDAŞLARA SESLENDİ

Alana gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve çok sayıda isim vatandaşların coşkusuna ortak olurken, Cumhurun zaferi doya doya kutlandı. Başkan Turgut Babaoğlu önce otopark alanında ardından AK Parti Hendek İlçe Teşkilat binası önünde yapılan balkon konuşmasında vatandaşlara seslendi.

BABAOĞLU: TÜRK MİLLETİ VE TÜRKİYE KAZANDI

Babaoğlu, “14 Mayıs seçimlerinde TBMM üstünlüğünü Cumhur İttifakı olarak elde ettik. Ancak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Cumhur İttifakının tüm paydaşları, sandık görevlileri, gönüllüler, teşkilatlar aralıksız durmadan çalıştık. Ve çok şükür bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtik. Sakarya’nın en şanslı ilçelerinden biriyiz. Hendek’imizin iki vekili var. Birisi gururumuz MHP Sakarya Milletvekili Sayın Muhammet Levent Bülbül’dür. Şuan kendisi Ankara’da Genel Merkezde. Diğeri de 4 dönem belediye başkanlığı yapmış olan AK Parti Sakarya Milletvekili kıymetli Ali İnci’dir. Kendisi de Demokrasi Meydanında yapılan kutlamalarda. Onlara da hayırlı olsun. Mücadelemizi başarıyla tamamladık ve kazandık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz. Vatanımıza, milletimize ve Türk-İslâm alemine hayırlı olsun.Kazanan hep birlikte Büyük Türk Milleti ve Türkiye olmuştur. Başlasın Türk ve Türkiye Yüzyılı! Teşekkürler Hendek, Teşekkürler Sakarya, Teşekkürler Türkiye” diye konuştu. Konuşmaların ardından Hendek’te kutlamalar coşkulu bir şekilde devam etti.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 1 =