Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Hacıeyüpoğlu“Onlar Konuşur AK Parti Yapar”

SİYASET
Hacıeyüpoğlu“Onlar Konuşur AK Parti Yapar”

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “AK Parti’yle her alanda yakalanan istikrar, elde edilen olumlu göstergeler Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümün ispatıdır. İfade ettiğimiz gibi; onlar sadece konuşur AK Parti ise yapar” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Serdivan Aşağıdereköy ve Yukarıdereköy Mahalleleri sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Hacıeyüpoğlu, istikrar ve güven ortamının devamı için Serdivanlıların desteğinin önemine değindi.
Olumlu Göstergeler
Sakarya’nın ak hizmetlerle her geçen gün daha da büyüdüğüne vurgu yapan Hacıeyüpoğlu, “AK Parti’yle karayolu ağını 688 kilometreye ulaştıran bir Sakarya’dan bahsediyoruz. 2003-2013 yılları arasında 608 milyon TL nakit destek alan bir şehiriz. AK Partili son 12 yılda Sakarya’ya ulaştırma ve haberleşme alanında 2,9 milyar TL yatırım yapıldı. Diğer tüm alanlarda da elde edilen göstergeler Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümün ispatıdır. İfade ettiğimiz gibi onlar sadece konuşur AK Parti ise yapar” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 5 =