Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Güler, kesin ve net konuştu: "Belediye meclis üyeliğine adayım"

Hendek'in eski ve tanınmış siyasetçilerinden, Gelecek Partisi Eski Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve eski il koordinatörü Ayhan Güler, 2024 yılı yerel seçimlerinde Hendek Belediyesi Meclis Üyeliğine kesin kez aday olduğunu açıkladı.

SİYASET
Güler, kesin ve net konuştu:

Hendek'in eski ve tanınmış siyasetçilerinden, Gelecek Partisi Eski Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve eski il koordinatörü Ayhan Güler, 2024 yılı yerel seçimlerinde Hendek Belediyesi Meclis Üyeliğine kesin kez aday olduğunu açıkladı.

Hendek'li basın mensuplarından Hendek Güncel Genel Yayın Yönetmeni Cemil Tekin ve Hendek Son Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Yaman'a açıklamalarda bulunan Güler, hakkında çıkan meclis üyeliğine aday olacak mı? Olmayacak mı? Sorusuna da cevap vermiş oldu.

Ayhan Güler, "Şimdi ben konu ile ilgili açıklama yapayım. 2008'de devlet memurluğuna devletime hizmet ettikten sonra siyasi partinin temel taşı olarak, bir siyasi partiye hizmet etmek için yola çıktım. Uzun yıllar MHP'de görev yaptım. Mevcut başkan olan Turgut Babaoğlu'nun başkan yardımcılığını yaptım. Ondan sonra partiden ayrıldım. Kısa bir süreliğine Gelecek Partisinin Sakarya'da il başkan yardımcısı, aynı zamanda da koordinatör olarak görev yaptım. Ucunda ışık görmediğim için orda kendim, bizzati kendim orayı noktalayarak partiden ayrıldım. Hendek'e benim Ayhan Güler olarak bir borcum vardır. Manevi borcum var. 2024 yerel seçimlerle ilgili önümüzdeki dönem şu anda mevcut olan belediye başkan aday adayları ile ilgili adaylar açıklandıktan sonra çalışacak olan, beynimde hitap edecek olan bir belediye başkan adayı ile ilgili eğer düşündüğüm kişiler ve ya tercih edilen belediye başkanları varsa onlarla ilgili meclis üyeliğine aday olmayı düşünüyorum. Tercihler tabiki karşılıklıdır. Aday açıklandıktan sonra belediye başkanlarının tercihlerini bizzati kendim düşünerek ona göre karar vereceğim. Ama şu anda ben önümüzdeki dönem 2024'te meclis üyeliğine Allah nasip ederse adayım. Tercihlerimizi açıklanacak olan belediye başkanları ile beraber oturacağız konuşacağız. Ben adayım, tercihlerimi ve ya bu istikamette yol alacak olan siyasi partilerin başkanlarını ona göre değerlendireceğim." dedi.

Bizler de kurt siyasetçi Ayhan Güler'e, çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
6 + 8 =