Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

“Gençlerimizin ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak her adımlarında destekçisiyiz”

Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 5’incisini düzenlediği Genç Atölye eğitimlerinin açılış programına katılan Başkan Ekrem Yüce, “Üretemeyen ve geliştiremeyen bir toplum başka ülkelerin ürettikleri ürünlere mahkûm olur. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler gençlerimizin ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak her adımlarında destekçisiyiz” diye konuştu.

GÜNCEL
“Gençlerimizin ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak her adımlarında destekçisiyiz”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’ncisi düzenlenecek Genç Atölye eğitimlerinin yaz dönemi Millet Bahçesi’nde düzenlenen açılış programıyla başladı. 15-21 yaş arasındaki gençlerin 6 farklı alanda 6 hafta boyunca uzman isimler tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler alacağı Genç Atölye’nin yaz döneminde ilk ders Doç. Dr. Ahmet Dağ ve Ahmet Edip Başaran’ın “Genç Olmak” başlıklı söyleşisiyle gerçekleştirildi. Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra çok sayıda gencin katıldığı açılış programında atölyelere kayıt hakkı kazanan gençlere özel hediyeler takdim edildi.

6 farklı alanda 6 hafta sürecek eğitimler
Genç Atölye’de Türkiye Yüzyılı’nı Anlama, Doğa Tutkunları, Geleneksel Sanatlar, Şehir ve Tarih, Edebiyat ve Sinema olmak üzere 6 farklı dalda alanında uzman isimler tarafından gençlere teorik ve uygulamalı eğitimler sunulacak. 10 Temmuz’da başlayacak dersler 18 Ağustos’ta sona erecek. Edebiyata, sinemaya, tarihe, doğaya ve sanata ilgi duyan tüm gençleri kapsayan eğitimler şehir içi ve şehir dışında birçok farklı lokasyonda gerçekleştirilecek.

Yarınlarımızı daha iyi yerlere getirecek eğitimler
Açılış programında konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak turizmden kültüre, eğitimden sanayiye, spordan tarıma kadar farklı birçok alanda katma değer üretmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için gündüz gece çalışmaktayız. Şehrimizi, hemşerilerimizi seviyoruz. Milletleri aydınlatacak bir nesil yetiştirmek ve destekçisi olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yarınlarımızı daha iyi yerlere getirecek olan gençlerimiz için yenilikler düşünüyor, planlar yapıyor ve samimi adımlar atıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz geleneksel 5. Genç Atölyesi bu adımlarımızdan birisi. 15- 21 yaş arası gençlerin başvurabileceği genç atölye eğitimlerinin yaz dönemine başlıyoruz” dedi.

Geleceğimiz için önemli
Genç Atölye eğitimleri hakkında söz eden Başkan Yüce, “Türkiye Yüzyılını Anlama, Doğa Tutkunları, Geleneksel Sanatlar, Şehir ve Tarih, Edebiyat ve Sinema olmak üzere 6 farklı dalda alanında uzman isimler tarafından gençlere teorik ve uygulamalı eğitimler sunulacak olup kendilerinin farkına varmalarını, kelime haznelerini geliştirmelerini, koordinasyonları ile konsantrasyonlarını sağlamayı amaçlıyoruz. Geleceğimiz için bu denli eğitimler çok önemli olduğunu bilmemiz gerekir çünkü üretemeyen ve geliştiremeyen bir toplum başka ülkelerin ürettikleri ürünlere mahkûm olur. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak bizler gençlerimizin üretmesine, ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak her adımlarında destekçiyiz” diye konuştu

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 7 =