Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ferizli Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Ferizli Belediyesi 2022 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Ferizli Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirilen Aralık ayı meclis toplantısında, 4 gündem maddesine 1 ek madde ilave edilerek toplam 5 madde müzakere edilerek karara bağlandı.

Azimli, istikrarlı ve kararlı çalışmalarımız devam edecek

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu 2022 yılını değerlendirdi. Belediyenin hizmetleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Gündoğdu, sevdamız, hayalimiz dediği Ferizli’de yapılan çalışmaları anlattı.

Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptıkları hizmetler ile ilgili bilgi veren Başkan Gündoğdu, asfalt çalışmaları, kaldırım çalışmaları, Kültür Ortamında Salep Yetiştirilmesi ve İşlenmesi, Sinanoğlu ve Gölkent mahalleleri doğalgaz çalışmaları, Ferizli Kapalı Pazaryerigibi birçok projeleri değerlendirerekdevam eden çalışmalarda gelinen süreçler hakkında açıklamalarda bulundu.

2023 yılı içinde hizmetlerin aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğinin altını çizen Başkan Gündoğdu, “Ferizli’ye hizmet etme şerefine erişmiş olmak bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana Ferizli’yi her gün daha da modernleşen bir cazibe merkezi haline getirip, hemşerilerimizi daha yüksek standartlara sahip yaşam alanlarına, sosyal donatılara ve kültürel faaliyetlere kavuşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz.İnşallahyeni hedef ve projelerleFerizli’mizin değerine değer katmaya devam edeceğiz. Hayalimiz olan birçok hizmeti gerçekleştirmiş olmamız, Ferizli için istikrarlı ve kararlı bir şekildeçalıştığımızın göstergesidir.Bu bakımdan hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gündem

Gündemin birinci maddesinde, Ferizli Belediyesi 2023 yılı geçici işçi vize teklif cetvellerinin onaylanması ile ilgili başkanlık makamının teklifi görüşülerek, oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesindeFerizli Kapalı Pazaryerinin tahsis ücreti belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün 1 Aralık 2022 tarih ve E.5264 sayılı yazısı görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde,Ferizli Kapalı Pazaryeri tezgahlarının belirlenmesi, kura çekimi ve yetki verilmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğünün 1 Aralık 2022 tarih ve E.5265 sayılı yazısı görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin dördüncü maddesinde, Ferizli Belediyesi pazaryerleri yönetmeliğinin hazırlanması ile ilgili Zabıta Müdürlüğünün 1 Aralık 2022 tarih ve E.5266 sayılısı yazısı görüşülerek oybirliği ile hukuk komisyonuna sevk edildi.

Gündeme ilave edilen beşinci maddede ise,6 Eylül 2021 tarih ve 33 sayılı meclis kararı ile Milli Eğitim Müdürlüğüne 20 yıl tahsis edilen 15 pafta 5658 nolu parsel üzerindeki Ferizli Belediyesi’ne ait binanın tahsisinin, 5393 sayılı kanunun 18. maddesine istinaden kaldırılması ve parselin Ferizli Belediyesi’nin vergi borçlarına karşılık hazine adına devir tescil işlemlerinin 5393 sayılı kanunun 75 d maddesi gereğince yapılabilmesi konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Ferizli Belediye Meclisi Aralık ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 2 =