Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Esnafımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, yeni ve emektar bakkal esnaflarına ziyaretlerini sürdürüyor.

GÜNCEL
Esnafımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Sakarya’da özellikle gençlerin bakkallık mesleğini tercih etmesinden yana mutluluk duyduklarını belirten Başkan Akdardağan, “Odamıza kayıt olarak kepenk açan ve aramıza yeni katılan üyelerimize hoş geldin ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ailemiz ile Sakarya’nın en güçlü esnaf teşkilatı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle gençlerimizin mesleğimizi tercih ediyor olması bizleri mutlu ediyor. Gençlerimize her zaman destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Yeni açan esnaflarına işlerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde esnafımızı dinlemeyi ve istişareyi de ihmal etmiyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tarafımıza iletilen yerel ve genel sorunları, istek ve talepleri ilgili mercilere hemen ileterek takipçi oluyoruz. Bugüne kadar birliktelikle nasıl tüm sorunlarımızı çözdük, engelleri aştık ve nasıl güçlendi isek, bundan sonrada aynı yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz. Gençlerimiz, bayanlarımız ve tecrübeli meslektaşlarımız ile birlikte Sakarya için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Başkan Akdardağan, yeni bakkal esnaflarının yanı sıra ustalara da vefa ziyaretleri yaptıklarını söyleyerek, “Büyüklerimiz bizim baş tacımızdır. Onların her zaman yanlarındayız, fikirlerinden, görüşlerinden ve tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ekmeğini alın teriyle kazanmak için yılmadan mücadelesini sürdüren tüm esnaflarımıza Allah bereketli kazançlar versin. ” Dedi.

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 6 =