Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Erenler Necmettin Kırık’ın Adaylığını Bekliyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının Yusuf Alemdar olarak açıklanmasının ardından gözler ilçe belediyelerine çevrildi.

SİYASET
Erenler Necmettin Kırık’ın Adaylığını Bekliyor

Seçim çalışmaları sırasında ortaya koyduğu projeleri, çözüm önerileri ve performansıyla Erenlerli vatandaşlardan tam not alan Necmettin Kırık’ın Erenler Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının büyük ihtimal olduğu dile getiriliyor.

‘Erenler’in Evladı’ sıfatının Necmettin Kırık’a çok yakıştığını ifade eden vatandaşlar; her kesimle ilişkileri çok iyi olan, köylerini ve ilçe merkezini en iyi tanıyan kişi olarak ilçelerini geleceğe taşıyacak adayın Necmettin Kırık olduğunu belirtiyorlar.

Erenler’de projeleriyle çalışan en güçlü aday olarak gösterilen Necmettin Kırık’ın hemşehrilerine ve kamuoyuna bugüne kadar açıkladığı tüm projelerin ilçeyi şaha kaldıracak çalışmalar olduğunu söyleyen vatandaşlar; “Bizim evladımız Necmettin Kırık’a güvenimiz tamdır. Siyasette ve sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevlerde ayrıca kendi iş hayatında çalışkanlığı ve başarısıyla takdir ettiğimiz Necmettin Kırık mütevazi, alçak gönüllü, yardımsever ve pozitif yapısıyla da herkes tarafından sevilen bir isim. Erenlerimize uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyoruz. AK Parti Genel Merkezinin tüm güzel vasıfları üzerinde taşıyan Necmettin Kırık’ı aday göstereceğine inanıyoruz.” dediler.

Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Kırık; bugüne kadar yürüttüğü seçim çalışmalarında temel belediyecilik hizmetlerinin yanında tarımdan eğitime, sanayiden turizme, çiftçilerimizin üretim çeşitliliğini arttıracak çalışmaları, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesini ilçeye kazandırma girişimleri, Erenler’i Bilişim, Yazılım ve Ar-Ge’nin merkezi yapma çalışmaları, otomobil pazarını Erenler’e kazandırma projesi, nitelikli sanayiler oluşturma ve katma değerli ürünler üretme çalışmaları gibi bir çok alanda hazırladığı yenilikçi projelerle adaylar arasında farkını ortaya koyuyor.  

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
8 + 9 =