Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ecevit Keleş ile bir araya gelen Serbes;“Birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışarak kazanacağız”

CHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ender Serbes, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ile bir araya geldi.

SİYASET
Ecevit Keleş ile bir araya gelen Serbes;“Birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışarak kazanacağız”

CHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ender Serbes, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ile bir araya geldi.

Ender Serbes, Keleş ile samimi, içten ve çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, “Halkın tek umudu CHP ve Millet İttifakı. Biz CHP ailesi olarak birlik, beraberlik, uyum içinde çalışarak hep birlikte kazanacağız.” dedi.

TEŞKİLATLAR UYUM İÇERİSİNDE

Ender Serbes, yaptığı açıklamada, CHP’nin tüm teşkilatlarının büyük bir heyecan ve özveriyle seçim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Bu seçimin ülkemizin ve milletimizin kader seçimi olacağının altını çizen Serbes, “Teşkilatlarımız da, CHP’nin her bir ferdi de bunun farkında. Birlik, beraberlik, kardeşlik, güven, uyum, ahenk içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatlardaki bu huzurlu çalışma ortamı gerçekten çok önemli. Millet İttifakı’ndaki üyelerimizle birlikte ‘Birleşe birleşe ülkemiz için kazanacağız.’ ” diye konuştu.

CHP TÜM TOPLUM KESİMLERİNİ KUCAKLIYOR

Bu günün CHP’sinin toplumun tüm kesimlerini kucakladığını ifade eden Serbes, ülkenin tüm sorunlarını en iyi bilen ve ona göre gerçekçi çözüm üreten partinin de yine CHP olduğunu vurguladı. Mevcut iktidarın ülkeyi ne hale getirdiği apaçık ortada olduğunu anlatan Serbes, “Millet iyice bunalmış durumda. Bu yıkımdan çıkış yolunun ise CHP’de olduğunu görüyor. CHP ve Millet İttifakı artık halkın tek umudu haline geldi. Bu umut boşa çıkmayacak” şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZİN YETKİ VERMESİNE ÇOK AZ KALDI

İktidarın kaybedeceği korkusuyla her alanda bir şey yapmaya çalışırken yeni haksızlıklar meydana getirdiğinin altını çizen Serbes, “Sadece ekonomi, insan hakları, kadın hakları değil, demokrasimiz de gerçekten büyük tehdit altında. Ülkemiz, CHP ve Millet İttifakı İktidarıyla yeniden huzura, güvene ve istikrara kavuşacak. Demokrasi yeniden kurum ve kuruluşlarıyla vücut bulacak. Bunun için tüm projeler hazır. Milletimizin bize yetki vermesine çok az bir zaman kaldı.” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 4 =