Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan; ”Öğretmenlerin statüsünü artıracağız”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için bir mesaj yayımladı.

SİYASET
DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan; ”Öğretmenlerin statüsünü artıracağız”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için yayımladığı mesaj şöyle:  “Öğretmenlerimiz geleceğimiz olan çocukları ve gençleri en ideal şekilde yetiştirip geleceğe hazırlayarak kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, Cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. DEVA Partisi olarak eğitimin ülkemizde  ana gündem olması için elimizden geldiğince çalışıyor ve eğitimde dünyadaki değişimi de dikkate alarak yapılması gerekenleri de sürekli ifade ediyoruz. Teknoloji, girişimcilik, inovasyon temelli yepyeni bir anlayış, bütün dünyada büyük bir  değişimi önüne katarak hızla yaygınlaşıyor.  Bu değişim  tsunamisi bizim de kapımızda. Bu tsunamiye hazırlanmak için elimizdeki yegane enstrümanın eğitim sistemi olduğunu biliyoruz. Ham maddesi genç nüfus, enstrümanı ise değerli öğretmenlerimizdir.” “Bugün eğitim neferi olarak çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerin sorunlarını biliyoruz. Ücretli öğretmenler, sözleşmeli öğretmenler, kadrolu öğretmenler, atanamayan öğretmenler ve piktes öğretmenler adıyla mesleğin kategorize edilmesine neden olunmuş sayısız bir karmaşanın içindeyiz.

“Ülkemizin Güzel Geleceği İçin Eğitim Dinamo Olacak”

Eğitimdeki karmaşanın farkındayız. Eğitim eylem planımızda  bunların hepsine değineceğiz diyen DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, “Biz ülkemizin geleceğini, eğitim sisteminin reforme olması, yenilenmesi ve geleceğe bakmasıyla görüyoruz. Eğitimin ana gündem olmasını istiyoruz. Eğitimin bu toplumun kalkınması için, ekonomimizin kalkınması için dinamo olmasını istiyoruz ve bunu sağlayacağız. Bunun için bir numaralı gündemimiz eğitim ve öğrencilerimiz. Öğrencilerimizin bütün dünyaya yaraşır bir yetkinlikte eğitilmesini istiyoruz. Bunun için de öğretmenlerin statüsünü olabildiğince artıracağız ve toplumun gözde aktörleri olarak tekrar bu ülkemizin neferleri olarak kalkınma hamlesinde hep birlikte çalışacağız. Bu vesile ile bu anlamlı günde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,  görevi başındayken Şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 7 =