Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Deva partili Yöneticiler; “Bir Dokunduk, Bin Ah İşittik!”

DEVA Partisi yöneticileri Ferizli de Küçük Sanayi Sitesinde esnafı dinlediler ve “Esnafa bir dokunduk bin ah işittik!” dediler.

SİYASET
Deva partili Yöneticiler; “Bir Dokunduk, Bin Ah İşittik!”

DEVA partililer tüm Türkiye genelinde partinin il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte pazar yerlerini, çarşı ve sanayi esnafını, üreticiyi ve vatandaşları ziyaret ediyor. Sakarya il merkezinin yanısıra ilçelerini de dolaşan DEVA Partisi Teşkilat mensupları son olarak Ferizli ilçesine çıkarma yaptı.DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamları ile Ferizli de Küçük Sanayi Sitesinde mobilyacı, oto tamir ve bakımcı, kaportacı, boyacı, parçacı esnafını ve vatandaşları selamlayan DEVA yöneticileri esnafın ve vatandaşların şikayetlerini dinlediler, belirtilen  talep ve şikayetleri not aldılar.

Devayöneticileri  İlçe Başkanı Yakup Kotaman İle Sahadaydı

DEVA Partili yöneticiler, İlçe Teşkilat Binasını ziyaret ederek DEVA Partisi Ferizli İlçe Başkanı Yakup Kotamanve Partililerle durum değerlendirmesi yaptılar. Gerçekleşen durum değerlendirmesi sonrası DEVA Partisi teşkilat yöneticileri, Ferizli de Küçük Sanayi Sitesinde esnafı ziyaret ettiler. DEVA Partisi Ferizli İlçe Başkanı Yakup Kotaman “Konuştuğumuz vatandaşlarımız ve kapısını çaldığımız her işyerinde piyasada istikrarın olmamasından, ekonomik koşullardan, çözüm bulunmaması ve kendilerine sürekli sabır telkin edilmesinden mutsuz insanlarla karşılaşıyoruz

“Esnaf ve Vatandaş Ayakta Kalmak İçin Mücadele Ediyor.”

Ekonomik olarak büyük sıkıntılarla boğuşan ve cebelleşen vatandaşlarımız ve esnaflarımız ayakta durmak için mücadele ediyor ve küçülmeye gidiyor. Esnafımız da sürekli gelen zamlardan, artan maliyetlerden kendilerine “sabredin, destek verin” denmesinden şikayetçiler. Daha nereye kadar? diye soruyorlar. “Artık yeter” diyorlar. Elektrik faturalarını ve kiralarını, stopaj bedellerini  KDV ve gelir vergilerini, sigorta primlerini ödemekte zorlandıklarını söylüyorlar. Esnaf zor durumda, küçük esnafın yaşatılması desteklenmesi gerekiyor. Zorlanan esnaf yanından işçi çıkarttığını söylüyor. Ayrıca eskisi gibi sanayi de çırak kalfa kalmadı diyorlar.”

“Cumhurbaşkanlığı Sistemi Bizi Uçuracaktı…”

Esnafta, vatandaşta ‘Cumhurbaşkanlığı sistemi bizi uçuracaktı ne hale geldik’ diye soruyorlar. Sanayi esnafı, müşterinin her geldiğinde artan fiyatlardan şikayetçi olduğunu, tamir ve bakım için gelenlerin malzeme ve yedek parça fiyatlarının her gün arttığından, işçilik bedellerinin yükselmesinden şikayetçi olduğunu söylüyor. Esnaf, pek çok sürücünün artan sigorta ve kasko poliçe değeri nedeniyle  trafik sigortası ve kasko yaptırmadan trafikte gezdiğini, kaza olunca sürücülerin çok mağdur olduğunu,vatandaşın alım gücü düştüğü için araçların bakımını geciktirdiğini, yağını bile geç değiştirdiğini belirtiyor. Bakımsız araçların trafiğe çıkmasının da kaza riski oluşturduğunu belirtiyorlar.

“Eylem Planlarımızı Anlatıyoruz”

DEVA Partisi olarak esnafı ve sanayi de çalışan işçilerimizi dinliyor, çözüm önerilerimizi ve eylem planlarımızı anlatıyoruz. DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamları ile Küçük Sanayi Sitesi esnafını ve vatandaşlarımızı selamlayarak, DEVA Partisi’nin  bugünekadar yayımlanmış olan 16 eylem planı içinde yer alan ekonomi, tarım, sağlık konularına ait eylem planlarını ve DEVA Partisi broşürlerini de esnaf ve vatandaşlarımızla paylaştık. Vatandaşın, esnafın derdi büyük, liyakatli bir ekip ve çözüm bekliyorlar. Türkiye’nin derdinin devasının kısır siyasi tartışmalarda değil, çözüm odaklı siyaset anlayışında olduğunu biliyorlar.Hükümeti enflasyonla ve ekonomik durgunlukla mücadelede hayal satmaya ve sabır istemeye son verip esnafın ve vatandaşın gerçek dertlerine DEVA olmaya çağırıyoruz.

“Genel Başkanımız Daha Önce Yaptı. Yine Yapacağız. Başaracağız.”

DEVA Partisi olarak seçime hazırız. Ülkemiz ve milletimizin devası olacak, hep birlikte kalkınacağız. Yine liyakatli kadrolarla başaracağız. Adalet, hukuk, bağımsız yargı, eşitlik, aş, iş ve refah için huzur için, ekonomide bağımsız kalkınma için iktidara talibiz, yoksullukla, yolsuzlukla ve yasaklarla biz mücadele ederiz. Genel Başkanımız Ali Babacan daha önce yaptı. Vatandaşlarımızın devası olacağız. Sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Eylem planlarımız hazır. DEVA Hazır! Biz hazırız!” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
7 + 4 =