Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Deva Kaynarcaya Çıkarma Yaptı

DEVA İl Başkanı Mehmet Erdoğan İlçe Başkanı Ünal Özturhan ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

SİYASET
Deva Kaynarcaya Çıkarma Yaptı

DEVA Partisi Kaynarca İlçe Başkanı Ünal Özturhan’ın organizasyonunu yaptığı DEVAPazarda etkinliği, STK ve esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla buluşma  etkinliğineİl Başkanı Mehmet Erdoğan ve İl ile İlçe yöneticileri de katıldı.

DEVA’DAN KAYNARCA ÇIKARMASI

DEVA Partisi Kaynarca İlçe Başkanı Ünal Özturhan’ın düzenlediği “DevaPazarda” etkinliği nedeniyle İl ve İlçe teşkilat yöneticilerince Kaynarca’ya adeta çıkarma yapıldı. “DevaPazarda” etkinliği kapsamında Kaynarca Pazarı girişinde stand açan DEVA Partisi Kaynarca ilçe teşkilatı yöneticilerine,  İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve İl Yöneticileri ile İlçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Çalışmaları Başkanları da katılım sağladı. DEVA Partisi yöneticileri,Pazar standı etkinliğinde vatandaşlarla buluşurken, STK ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

ZİRAAT ODASINA NEZAKET ZİYARETİ

DEVA İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve teşkilat yöneticileri, Kaynarca İlçe Başkanı Ünal Özturhan,  Kaynarca Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziraat Odasının üyelerinin talepleri ve sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Tarım sektörü ve çiftçilerin yaşadığı sorunlar ele alınırken, DEVA Partisinin kamuoyuna açıklanan ilk Eylem Planı olan Tarım Eylem Planı ve tarımda uygulanacak çözümleri hakkında DEVA Partisi Yöneticilerince bilgiler aktarıldı.

ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA NEZAKET ZİYARETİ

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve İlçe Başkanı Ünal Özturhan ile teşkilat yöneticilerinin de eşlik ettiği Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Yazgan’a yapılan nezaket ziyaretinde Oda Başkanı Yazgan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, esnaf ve sanatkarların son dönemde yaşadığı sorunlara ilişkin konular ele alındı. Yazgan ve yönetimine DEVA Partisinin Ekonomi Eylem Planı ve DEVA Partisi’nin çözüm önerileri hakkında bilgi verildi.

“TAKVİMİ VE KAYNAK İHTİYACI BELİRLENMİŞ SOMUT ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ HAZIR”

DEVA İl Başkanı Erdoğan, “Değerli oda başkanlarımız sayın Çakar, sayın Yazgan ile verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını biliyoruz. Başkanlar ile sohbetimiz oldukça yararlı oldu. Kendilerine gösterdikleri sıcak ilgi için teşekkür ediyoruz. Her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız. Kapımız her zaman sonuna kadar açık.” diye konuştu.DEVA İl Başkanı Erdoğan STK Ziyaretleri sırasında eylem planları hakkında bilgi verirken iktidarın yanlış politikalarını eleştirmeye, DEVA Partisinin çözüm önerilerini anlatmaya devam edeceklerini söyledi ve yaşanan ekonomik kriz hakkında değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Bu iktidar ülkemizin içine sürüklendiği durumu kendi elleri ile yaratmıştır. Çünkü vahim yanlışlarda ve macerada ısrar etmiş, ülkemizin güçlü ekonomik ve finansal temellerini birer birer yıkmıştır. Merkez Bankası rezervleri çar çur edilmiş, yedek akçeler tüketilmiş, Hazine borcu 3.5 yılda üçe katlanmıştır. DEVA Partisi olarak bizim takvimi ve kaynak ihtiyacı belirlenmiş somut çözümlerimiz hazır. Özgür, zengin, saygın bir Türkiye vaat ediyoruz. Her vatandaşımıza insan onuruna yaraşır iş, gelir ve refah sözü veriyoruz.Kadrolarımızla, çözüm önerilerimiz, eylem planlarımızla bu hafta sonu seçim olsa DEVA Seçime hazır. ”dedi.

ÜNAL ÖZTURHAN; “YANLIŞ ADIMLAR NEDENİYLE HALKIN ALIM GÜCÜ DİBE VURDU”

Kaynarca da gerçekleştirilen etkinlik kapsamında açılan stantta vatandaşın sorunlarını dinleyen esnaf ziyareti yapan Kaynarca İlçe Başkanı Ünal Özturhan,  yaptığı konuşmada; sebze ve meyve fiyatlarının yüksekliğinden hem pazarcı esnafının hem de vatandaşın şikâyetçi olduğunu, mevcut iktidarın, bir çok alandaki yanlış adımlarıyla, halkın alım gücünün dibe vurduğunu, emeklinin, işçinin, asgari ücretlinin, dar gelirlinin, köylünün, çiftçinin, günümüzde artık Pazar bütçesi için çok daha fazla para ayırmak zorunda kaldığını, parası olmayanın bazı ürünlerden yarım kilo aldığını ya da alamadan pazardan çıktığını belirtti. Özturhan,  “Vatandaş dertli, bizimle paylaşıyorlar ve şikayetçiler. Geniş kesimler büyük sıkıntı içinde. Yoksullukla mücadele edeceklerini söyleyenler, vatandaşın her alanda pahalılıktan nefes alamaz halde olduğunu, bunaldığını görmezden geliyorlar. Toplumda mutsuz ve umutsuz insan sayısının çığ gibi arttığını herkes görüyor. DEVA olacak çözümlerimiz hazır. DEVA seçime hazır.Bizim aziz milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yok. Kaynarca halkına ve bize kapısını açan herkese sonsuz teşekkürler.” diye konuştu.

“TARIM VE HAYVANCILIĞIN KAN KAYBETMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Özturhan açıklamasının devamında da; “DEVA iktidarında üreticinin de, satıcının da tüketicinin de korunacağını ve bir birini destekleyen eylem planlarıyla DEVA partisinin ülkeyi ve insanını kalkındırmak için   söz verdiğini, Deva partisinin büyüyen yoksullukla mücadele ve mutlak asgari geçim standardı için eylem planlarını vatandaşa anlattığını belirterek, “Çiftçilerin ve besicilerin, sorunlarının hemen hemen benzer sorunlardan kaynaklı olduğunu ve bu alanda çalışan insanların ekonomik güçlükleri göğüslemeye çalıştıklarını biliyoruz. Tarım ve hayvancılık her geçen gün kan kaybediyor. İktidar olduğumuzda buna müsaade etmeyeceğiz ve olumsuz koşulları bilimsel uygulamalar ve eylem planlarımızla çözeceğiz.  Tarım ülkenin baştacı olmalıdır. Akıllı politikalar ve eylem planlarımızla önce kendine yeten sonrada dünyaya ihracat yapan ve çok kazanan bir ülke olabiliriz. Tarım arazileri her geçen gün daralıyor ve azalıyor. Kıymeti iyi bilinmeli ve Kaynarca’daki çok verimli tarım arazileri de korunmalıdır. Sanayi için  tarım toprakları seçilmemeli, kaybedilmemeli, kirletilmemeli.Cumhuriyetin kuruluş yıllarında olduğu gibi yeniden bir kalkınma hamlesi başlatacağımızı Genel Başkanımız Ali Babacan’ın öncülüğünde ülkemizin sorunlarına çözüm sağlayacağımızı,Tarım Eylem Planımızda taahhüt ettiğimiz ve acil olarak ilk 90 ve 360 günde uygulanması gereken tedbirlerle birlikte kırsal kalkınmaya yönelik etkili adımlar atacağımızı herkes ile paylaşıyor, çözümlerimiz olduğunu ve sorunları çözmeye talip olduğumuzu anlatıyoruz. Halkımızın yakın ilgisinden çok memnunuz.  ” dedi.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 3 =