Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

CHP adayları tempoyu yükseltti

Sabah STK’ları akşam Köyleri ziyaret ettiler

SİYASET
CHP adayları tempoyu yükseltti

Sabah STK’ları akşam Köyleri ziyaret ettiler

 

CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent,Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Sakarya Milletvekili adayları Hüseyin Avni Şahin,Erdoğan Isır,Elif Başer ,Ayşe Kılıç ve Enis Ceylan Sakarya da ki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti .  Sakarya Barosu,Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası,Sakarya Muhtarlar Derneği,Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası ve TÜMSİAD ziyaret edilen STK’lar idi.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç,bir yandan saha çalışmalarını yaptıklarını diğer yandan da Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirterek,’’STK’lar demokrasimizin en önemli yapı taşları.CHP olarak bütün STK’ları çok önemsiyoruz.onların düşünceleri fikirleri ve önerileri bizler için çok önemli.Çok sesli demokrasinin Mihenk Taşları STK’lardır’’ifadelerini kullandı.
 

CHP’liler  gün içinde yaptıkları STK ziyaretleri sonrası, Budaklar ve Çökekler’de vatandaşlarla bir araya geldiler. CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, Milletvekili adaylarının belirlenmesi sonrası,7 Milletvekili adayımızla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.’’dedi.

 Öte yandan Çökekler ve Budaklarda vatandaşlar CHP İktidarında Emeklilere 2 maaş ikramiye verilmesi konusunda Milletvekili adaylarına sorular sordular.Milletvekili  Özkoç CHP İktidarında sadece emeklilerin değil her kesimin ekonomik olarak nefes alacağı günler göreceğini söyledi.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 1 =