Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Bülbül’den AK Partiye eleştiri

"AKP seçimde Millete ne anlatacak"

SİYASET
Bülbül’den AK Partiye eleştiri

"AKP seçimde Millete ne anlatacak"

MHP il Başkanı Levent Bülbül düzenlediği basın toplantısında Sakarya’nın iller sıralamasındaki yeri hakkında değerlendirmelerde bulundu.


SEÇİM SÜRECİ
Bülbül, “Seçime çok az bir süre kalan bir dönemdeyiz. 90 günden az bir süre kaldı. Sakarya’da AKP’ den 72 Aday Aday’ıyla İktidar partisinin bu süreci geçirdiğini görmekteyiz. Ve herkes yeni Türkiye yeni Türkiye ifadeleriyle bir şeyler anlatmaya çalışmaktadır. Ama yeni Türkiye dendikten sonra bunun içinin nasıl doldurulacağı merak konusudur” dedi.

“AKP MİLLETE NE ANLATACAK”
Başkan, “Hani eskiden bir söz vardı yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye o noktada acaba teminat noktasında Sakarya’da Milletvekili adayı olmayı düşünenler milletimize ne anlatacaklar merak ediyoruz. Bu açıdan önümde bir sıralamayı burada sizlerle birlikte topluca değerlendirmek istiyorum. Sakarya’nın son olarak Türkiye’deki İller sıralamasında ekonomi, eğitim, sağlık, güvenlik, kent hayatı ve kültür sanat başlıkları altında genel bir değerlendirmesi yapıldıktan sonra Türkiye genelindeki sıralamasının 56. Sıra olduğunu görmekteyiz. Bu sıralama kuşkusuz çok vahimdir” ifadelerini kullandı.

“KOMŞU İLLERDEN DÜŞÜK BİR NOKTADAYIZ”
Bülbül, “Hemen ben bu çalışmaya baktığımda özellikle komşu iller nerede diye bir değerlendirme yaptım. Bilecik, Düzce, Kocaeli ve Bolu illerini değerlendirdiğimizde hepsinin Sakarya’dan çok üstlerde olduğunu hiçbirisinin Sakarya’dan daha aşağı konumda olmadığını görmüş oluyoruz. Sakarya’da kaç nüfusa bir hasta yatağı düşmekte bunun ortalamasına bakıldığında diğer illerle karşılaştıracak olursak Sakarya’nın kötü durumunu gözler önüne serecektir” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 4 =