Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Başkan Adalet'den seçim açıklaması

Demokrat Parti Sakarya İl başkanı Zafer Adalet 14 Mayıs seçim tarihi ile ilgili açıklamada:"Türkiye’de iktidara dur zamanı gelmiştir.14 Mayıs 2023 millet iradesiyle yeniden tarih yazma günüdür.Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir." ifadelerine yer verdi

SİYASET
Başkan Adalet'den seçim açıklaması

Demokrat Parti (DP) Sakarya İl Başkanı Zafer Adalet sosyal medyadan yaptığı 14 Mayıs seçimi ile ilgili açıklamada bulundu:

Başkan Adalet sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"14 Mayıs 1950 Demokrat Parti “Yeter Söz Milletindir” diyerek iktidara geldi.Millet tarih yazdı, bu bir uyanıştı, bir kalkınma hamlesiydi, demokrasiyi sahiplenmekti, bir özlemdi.

Bugün hukukun üstünlüğünün ortadan kalktığı, demokrasinin kurum ve kurallarıyla işlemediği, kuvvetler ayrılığının ortadan kalkarak ucube bir sistemle tek adama verildiği, milletin pahalılık karşısında inim inim inlediği, emekçinin hakkının gasp edildiği, çiftçinin, emekçinin, esnafın, emeklinin ve sanayicinin hiçe sayıldığı bir Türkiye’de iktidara dur zamanı gelmiştir.

14 Mayıs 2023 millet iradesiyle yeniden tarih yazma günüdür. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir. Kutlu olsun, hayırlı olsun."

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
2 + 7 =