Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Barış Soylu, Avrupa üçüncüsü

16-19 Mayıs 2024 tarihlerinde Yunanistan'da gerçekleşen U-15 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Hendek Olimpik Spor Kulübü Güreş Takımı Sporcusu Barış Soylu, Avrupa üçüncüsü oldu.

SPOR
Barış Soylu, Avrupa üçüncüsü

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli şampiyona ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda bizleri mutlu eden Avrupa dereceleri bayramımıza bayram kattı. Yunanistan'da yapılan U-15 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonasında Milli Takımımızın toplamda almış olduğu 1 2.'lik, 2 de 3.'lük derecesinden 2 tanesinin Sakarya Hendek TOHM Güreş Merkezimiz ile Hendek Olimpik Spor Kulübüne ait olması bizleri çok mutlu etti. TOHM Sporcumuz 75 kg.'da Yusuf Keskinkaya Avrupa 2.'incisi, kulüp sporcularımız 41 kg.'da Barış Soylu Avrupa 3.'üncüsü, 38 kg.'da Kerem Derman Avrupa 5.'incisi olmuştur.

Yetişmelerinde büyük emekleri geçen başta Suat Aydın hocamız ve kıymetli hocalarımız ile destek personeli arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

Ayrıca Kulüp Başkanı Köstereli, "Her yıl istikrarlı bir şekilde Avrupa ve Dünya'da kürsüde olmamızın mimarı kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanı Sayın Ali İnci vekilimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar'a, İl Spor Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç'a, Hendek Belediye Başkanımız Sayın İrfan Püsküllü'ye ve Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Şeref Eroğlu'na başarılı gidişaatımıza olan katkı ve destekleri için şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Avrupa derecelerimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun" diyerek, sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
5 + 2 =