Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Anadolu Birliği Partisi Erenler Belediye Başkan adayı Mehmet Balcı seçim çalışmalarını sürdürüyor

İş insanı olan Mehmet BALCI, 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Anadolu Birliği Erenler İlçe Belediye Başkanlığı için resmen aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız verdi.

SİYASET
Anadolu Birliği Partisi Erenler Belediye Başkan adayı Mehmet Balcı seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yaptığı ziyaretlerde Erenlerlilerin sorunlarını dinleyen Mehmet BALCI, “ Tam 15 yıl önce yola çıktığımız noktadan 1 adım bile ileriye gidilmedi. Erenler,  bu 15 yılda çok şey yaşadı, çok kan kaybetti. Maalesef mevcut sorunlara yenileri eklendi. Halkımızın refahı için elimden geleni yapacağıma hiç şüpheniz olmasın. Bu refahın gerçekleşmesini ve değişimi sağlayacak olan Erenler halkıdır!” dedi.
Anadolu Birliği Erenler  İlçe Belediye Başkan  adayı olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hız veren İş insanı olan Mehmet  BALCI Bana karşı duyulan güven ve teveccühten dolayı  Erenler İlçesi Belediye Başkan Adayı oldum.  Herkesin sorunlarını dinleyerek, genç, yaşlı, kadın erkek, çocuk ayırt etmeden tek tek herkese dokunarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünden itibaren önümüzdeki 50 gün boyunca Erenlerlileri tek tek ulaşarak yapacaklarımızı ve projelerimizi anlatacağız. Amacım, taşıdığım sorumluluğun bilinciyle tüm Erenlerlilerin bu ilçede huzur içinde yaşayacağı, doğayla barışık bir ortamı sağlamaktır. Bu yolda başarıya yürümek ve hayallerimizi gerçekleştirmek en büyük dileğimdir, sözümdür. Tüm Erenlerliler, Mehmet BALCI bir söz verdiği zaman o sözü tutacağını bilmektedirler.  Adaylığımın ülkemize ve Erenlere hayırlı olmasını diliyorum.“ açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 7 =