Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

"Allah belanızı versin"

Keleş parti yönetimine bu sözlerle yüklendi

GÜNCEL

Keleş parti yönetimine bu sözlerle yüklendi

 

CHP İl eski Başkanı ve 30 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ecevit Keleş, yazılı bir açıklama yaparak; kendisine ait olan il binasının satılması iddialarını yeniden ret etti. Keleş İl Başkanı ve Milletvekiline sert sözlerle yüklenirken, “Allah belanızı versin. Hem yalan söyleyeceksiniz hem de peşinden sıvamaya çalışacaksınız” dedi.

“NADİREN DE OLSA GERÇEKLERİ SÖYLEYİN”

“Sayın İl Başkanımız Oğuz Can Curoğlu’nun ve Değerli İl Örgütü görevden alındıktan sonra, partililerimiz gezerek ‘Ön seçim yoksa, çarşaf liste yoksa aday değilim’ diye dürüstlüğünü gösteren Atama İl Başkanı Ayça Taşkent, ne kadar dürüst ve laflarının arkasında duran bir insan olduğunu Atama İl Başkanlığını kabul ederek göstermiştir. Sizin laflarınızın karşılığı olmadığı ortadadır Atama Başkanım. Sizi nadiren de olsa gerçekleri söylemeye davet ediyorum.”

“RİYAKARLIKTAN ANLAMAM”

“Değerli partimizin hukuksuzluğa uğramaması için stopaj alacakları ve benzeri sorunları oluşmaması için hazirana kadar sözleşme teklif ettim. Hazirandan sonra olağan kongreler başlayacak. Yeni gelecek yönetimin sözleşme imzalaması gerektiğinden dolayı 6 aylık sözleşme teklif ettim. Bunun bana karşı silah olarak kullanılacağını düşünemedim. Ben riyakârlıktan, yalandan, dolandan anlamam.”

“KEŞKE PARTİ İÇİN ÇALIŞSAYDINIZ”

Bizleri kayyum atandı, kayyumda istifalar oldu, bu yüzden atama yapıldı ifadeleri ile uyuttuğuna inanan Sayın Atama İl Başkanı Ayça Taşkent, söylediği lafların karşılığı olduğuna inanması, bizim için daha hüzün vericidir. Kendisine verilen her direktifi düşünmeden ve kayıtsız şartsız uygulayan emir eri Atama İl Başkanı Ayça Taşkent, sizden tek ricam partiniz için çalışın kişileri karalamayın.”

“YEREL SEÇİMDE BANA ÇALIŞMADILAR”

Tek amacı kendini 1. sıra vekil olarak yazdırmak olan Sayın Vekilimiz Engin Özkoç’ un, ön seçim korkusu ile sizleri Atama İl Başkanı olarak belirlediğini hepimiz bilmekteyiz. Tam seçimlere hazırlanıyoruz diye göstermelik hareketleriniz başladığında bu tür haberler, 7 haziran seçimlerinde alınacak kötü bir sonucun suçlusu olarak beni göstermeye çalıştığınızı göstermektedir. 30 Mart yerel seçimlerinde benim için çalışmadığını bildiğim ve benim için çalışıp çalışmadığı kesin olmayan sizlere bile en ufak suçlamada bulunmadım.

“7 HAZİRAN’DA HEZİMET YAŞANACAK”

“Sayın atamacı vekilimiz Engin ÖZKOÇ da 7 Haziran seçimlerinden sonra olacak olağan kongrelerde kendisine yakın olanların kazanamayacağını bilmektedir. Bu hesaplardan dolayı mı olası 7 Haziran hezimetini bana ve benim gibi gerçek partililere yüklemeye çalışmaktadır.”

“GERÇEKLER İFTİRA İLE KAPANMAZ”

“Ben Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak kullanılan mülkümü satmıyorum. İl Yönetimi teveccüh edip kullanmak istedikleri süre boyunca da ücretsiz ve bedelsiz olarak kullanmaya devam edebilirler. Partisi için zarar görmeyi onur sayan benim gibi partilileri, Sizin gibi haysiyetli ve karakterli siyaset yapanlar yıpratamayacak ve partisinden koparamayacaklar.”

“BENİM SON SÖZÜM BELLİ”

“Bu partinin içinde ahlaksız ve karalamacı siyaset yapmak isteyenler olduğunu bütün gerçek partililerimiz bilmektedir. Ben hiç kimse için siyaset yapmadım yapmayacağım. Kişisel egolarım için partime zarar veremem. İsme göre değil partim için bu genel seçimlerde de çalışmaya devam edeceğim. Bir önceki genel seçimlerde 5. sırada aday olduğumda kazanamayacağımı bile bile çalıştım. Bu seçimlerde de yalnızca partim için çalışmaya devam edeceğim. Allah belanızı versin. Hem yalan söyleyeceksiniz hem de peşinden sıvamaya çalışacaksınız. Sizleri önce ALLAH’a sonrada partililerimize havale ediyorum.”

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
9 + 7 =