Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ali Kemal Sofu'da resmi başvuru

Ali Kemal Sofu, Hendek AK Parti İlçe Teşkilat Binasında düzenlenen program ile alkışlar arasında resmi adaylık başvuru formunu İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’a teslim etti.

SİYASET
Ali Kemal Sofu'da resmi başvuru

Yaklaşık üç ay önce aday adayı olacağını bir basın toplantısı düzenleyerek duyuran Ali Kemal Sofu, Hendek AK Parti İlçe Teşkilat Binasında düzenlenen program ile alkışlar arasında resmi adaylık başvuru formunu  İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’a teslim etti.

Hendek AK Parti İlçe Teşkilat Binası tarihi günlerden birine daha ev sahipliği yaptı. 2024 yerel seçimleri yaklaşırken partilerin aday adaylık başvuruları ilçede netleşmeye başladı. Bir süre önce ilçe basın mensupları ile buluştuğu programda aday adayı olacağını duyuran Sofu, partililerin yoğun katılım gösterdiği aday adaylık programında resmi adaylık başvuru formunu Hendek AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'a teslim etti.

Sofu’nun resmi aday adaylık başvurusu sonrası Hendek AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, salonda bulunanlara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Baykal, "Çok kıymetli önceki dönem belediye başkan adayımız, yönetim kurulu üyelerim, meclis üyelerim, mahalle başkanlarımız, kadın kollarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, Muhtarlar Derneği Başkanımız, muhtarlarımız, değerli hazirun, değerli AK Partililer ayaklarınıza sağlık, hepiniz hoşgeldiniz. Katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Böyle bir programın içinde ve başında olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Her partinin en doğal hakkı kendi adayını çıkarması bu zenginliği yaşaması. Seçim sürecine girdik ve belirlenen program doğrultusunda Hendek Belediye Başkanlığı ve meclis üyelerimiz için aday adaylarımızın başvurularını almaya başladık. Aday Adayımız Ali Kemal Sofu Başkanımız başvurusunu gerçekleştirdi evraklarını bizlere teslim etti. Son olarak imzasını alacağız.

Ben özellikle bu başvuruları kendim almak istedim. Neden çünkü duygunun en güzeli başkanımız çok heycanlıdır. İlçe Başkanı olarak bu teşkilatın başı olarak bu başvuruları almak benim için gurur verici duygu bambaşka bir şey. Bu bizim partimizin zenginliği ve gücünün göstergesidir. Bize başvuruda bulunacağını söyleyen abilerimiz, kardeşlerimiz ve arkadaşlarımız da mevcut. Hayırlısı ile inşallah onların da başvurularını alarak süreç devam edecek. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Hendek AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın gerçekleştirdiği konuşma sonrası bir açıklama yapan Hendek AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sofu, salonda bulunanlar hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Sofu, "Bugün burada Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurumuzu yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Bize eşlik eden siz değerli büyüklerime kardeşlerime teşekkür ediyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Malumunuz Filistin ve Gazze de zulüm gören katledilen kardeşlerimizden dolayı acımız büyük öncelikle oradaki mazlum kardeşlerimize Allah'tan yardım diliyorum. Bu zulme sebep olan katil İsrail'in de döküldüğü kanda boğulmasına ve bir an önce hak ettiği sona kavuşmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bu vesileyle rabbim tüm İslam Alemine birlik, beraberlik, güç ve kuvvet nasip etsin diyorum.

Değerli hemşehrilerim yaklaşık 3 ay önce aday adayı olacağımı bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurmuştum. Geçen seçimden bu yana her daim sahada ve sizlerle beraberiz. 30 yıldır siyasetin içerisinde bir kardeşinizim. 7 yıl İlçe Başkanlığı yaptığım her zerresinde emeğim olan, evim ailem bildiğim teşkilatımızda tekrar sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Ömrümün en güzel yıllarını büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarı davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan ile aynı hareketin içerisinde geçirmeyi nasip eden rabbime hamd olsun.

Hendek'imiz konumu itibariyle kültürü ile insanı ile bütünleşmiş kadim bir ilçedir. Bu kadim ve güzel ilçemizin kıymetinin bilincinde bir kardeşiniz olarak …

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
4 + 1 =