Sakarya Haberleri
Telegram'da ve Instagram'da
BİZİ TAKİP EDİN

Ali İhsan Yavuz: Dijitalin Kullanılmasında Ak Parti Lokomotif Oldu

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz "Dijitalin, yapay zekânın ve yazılımın siyasi platformlarda kullanılması noktasında AK Parti, lokomotif oldu, olmaya da devam edecek. Hem de daha güçlü şekilde." dedi.

SİYASET
Ali İhsan Yavuz: Dijitalin Kullanılmasında Ak Parti Lokomotif Oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya İl Başkanlığı'nda, AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ile 'Dijital Çağın Sunduğu İmkânlar' temalı toplantıda bir araya geldi.

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yavuz "Bugün, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanımız Ömer İleri beyle birlikte güzel bir çalışma yaptık. Dijital çağın sunduğu imkânlardan istifade etme ve teknolojinin sunduğu yeni araçları kullanma anlamında neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk." diye kaydetti.

AK Parti'nin ilklerin ve yeniliklerin partisi olduğunu ve dijitalin siyasi arenada kullanımı konusunda da öncü olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Yavuz "İlklerin ve yeniliklerin partisi olan AK Parti bu konuda da öncü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dijitalin, yapay zekânın ve yazılımın siyasi platformlarda kullanılması noktasında AK Parti, lokomotif oldu, olmaya da devam edecek. Hem de daha güçlü şekilde." dedi.

Toplantıya, Yurtdışından Sorumlu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Fatih Toprak ile Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Selçuk Sümer ve iki birimin teknik ekibi katıldı.

Yorum Ekle

Adınız / Rumuz

Yorumunuz
1 + 4 =